En dag på jobbet

H43 mötte tidigare idag Hallby. Klasskillnade var tydlig och segersiffrorna på 30-24 kunde defenitivt varit större. Någon motivationsbrist syntes inte direkt hos hemmaspelarna som inte hade mer än äran att spela för. Samtidigt var det knappast tal om någon av säsongens bättre insatser, mycket för att det inte behövs. Hallby har problem, främst med sin offensiv och kan ha ett jobbigt kval för att klara sig kvar i allsvenskan framför sig.

Hemmalaget matchade hur som helst bästa tänkbara manskap. Och återigen tyckte jag att Fahrudin Zaimovic var bäste hemmaspelare även om Nemanja Cvetinovic fick priset som hemmalagets bäste spelare.

Tyvärr går det inte att komma ifrån att matcher som inte betyder något för H43 gärna känns lite avslagna. Idag var man dessutom på tok för överlägsna för att minsta lilla nerv skulle krypa sig in som en extra krydda i matchen.

Två matcher återstår nu. Ricoh borta, och sen avslutar vi hemma mot OV Helsingborg innan vi stänger säsongen helt. Därefter väntar en förhoppningsvis händelserik "Silly Season" med ett och annat bra nyförvärv.

Kommentarer
Postat av: Den blåe

Glöm inte damernas slutspel! De behöver allt stöd de kan få.

2013-03-10 @ 21:54:42
Postat av: Oskar

Givetvis ska vi inte glömma damernas slutspel! Klubbens hittills största framgång på damsidan om jag inte misstar mig. De förtjänar allt stöd de kan få!

2013-03-11 @ 11:11:39
URL: http://oskarshandboll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0