Det närmar sig

På onsdag är det dags. Då börjar allvaret för H43 säsongen 2012-2013. Och den gör det för såväl herrar som damer då man har matcher samtidigt. Lite olyckligt kan tyckas, men samtidigt kickar säsongen verkligen igång med besked.

H43 tar tillfället i akt att göra en liten "happening" av det hela. Supportrar, sponsorer och medlemmar erbjudes att samlas på Glorias vid 17.00 för att ladda inför matchstart. Därefter är det fritt att välja om man vill åka buss till Helsinborg för att stötta herrarna, eller välja att stanna i Lund och gå på damernas match. Ni kan läsa mer här: http://www6.idrottonline.se/H43Lund-Handboll/NYHET/H43Lundsegnanyheter/Inforpremiarerna
Observera dock att samlingsplatsen är ändrad till Glorias då Stadsparkscaféet har gått i konkurs.
Ett fåtal platser lär återstå på bussen, så vänta inte för länge med att anmäla er om intresse finns.

Tänkte också passa på att slå ett litet slag för "Supporterkortet". Ett nytt årskort som berättigar till entré på såväl herrarnas som damernas matcher. Dessutom är det fyllt med andra förmåner för innehavaren, plus att man får en supportertröja med så att vi kan färga Fof Arena blå under säsongen.
Ni läser mer, och beställer supporterkortet här: http://www6.idrottonline.se/H43Lund-Handboll/Supporterkort1213

Båda lagen har genrepat med segrar i veckan. Herrarna vann mot IFK Ystad med 24-21 i onsdags. Utan att ha sett matchen själv så har jag förstått att man vann utan att imponera det minsta, och att mycket måste bli bättre. Men samtidigt är det en styrka att vinna utan att spela bra, och ordspråket berättar ju att ett dåligt genrep ger en lyckad premiär.

Damerna imponerad inte heller dem när man vann mot OV Helsingborg med 31-26. Fokus ska uppenbarligen redan legat på premiären på onsdag, och utan rätt fokus i handboll brukar spelet bli därefter.

Det ska bli oerhört roligt att det drar igång. Herrarna är storfavoriter i allsvenskan och ska ta sig tillbaka till elitserien. Damerna bör kunna avancera i elitserien och ta sig till slutspelet tredje säsongen gillt!

Under helgen tänkte jag ge mig på hur jag tror att herrarnas allsvenska sluta. Så om ni är nyfikna på vad jag tror, håll utkik. Tills dess, trevlig helg!


Kommentarer
Postat av: Kenneth Landgren

H43 länkar till Oskar, Oskar länkar till H43, härligt att se

2012-09-08 @ 20:57:54
Postat av: Oskar

Visst är det härligt Kenneth. Tror nog att bägge parter i slutändan mår bäst av att dra nytta av varandra!

2012-09-08 @ 22:24:22
URL: http://oskarshandboll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0