Det rullar på

Utan att behöva anstränga sig allt för mycket besegrade H43 Varberg igår kväll med 35-24. En match jag dessvärre var förhindrad att se på grund av mitt arbete. En elvamålsseger utan att spela på topp är givetvis en styrka. Dessutom gjorde man det utan Nemanja Cvetinovic som uppenbarligen har probelm med skadan han ådrog sig mot Tumba, och även utan Christoffer Geissler som har problem med en skadad vad.

Av rapporterna att döma så skärpte H43 till sig periodvis och så mycket som behövdes för att gå ifrån till en klar ledning. Men att siffrorna inte blev ännu större berodde också på att "Kos" luftade i princip hela bänken och lät alla få speltid. Bland annat fick egna produkten Viktor Bruhn speltid och antecknades för ett mål.

Joakim Bååk är uppenbarligen kvitt alla skadekänningar. 9 mål från hans högerhand igår understryker att Bååk av allt att döma trivs i omgivningen han har i H43. Sidan om honom märktes Måns Gerdtsson, Simon Nyberg och Fahrudin Zaimovic som framträdande målskyttar.

Vägen tillbaka till elitserien har alltså nu inletts med sju segrar av sju möjliga. Känslan är också att H43 faktiskt imponerar allt mer. Laget som till stora delar var nytt när säsongen inleddes börjar bli allt mer samspelt. Mycket återstår av säsongen, men riktningen är utpekad.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är roligt att se hur Kos ideer börjar bära frukt.
Växlarna sitter rätt bra, de desperata enmansanfallen vi tyvärr har dragits med lite för ofta är borta
och greppet med två H9 samtidigt, sätter myror i huvudet på de flesta försvar. Måns överraskade målvakten flera gånger genom att framgångsrikt passa istället för att skjuta, särskilt vid genombrott i mitten. Sammantaget känns spelet, trots det ibland alltför lätta motståndet, mycket mer varierat och fantasifullt än på väldigt länge

2012-10-24 @ 08:39:04
Postat av: Anonym

Ingen som reflekterar över att H43 har bättre spelare än på "väldigt länge"?

2012-10-26 @ 08:00:29
Postat av: Världsmästare på läktaren!

Re: Anonym

Det beror på att H43 har en bättre tränare än på väldigt länge(vi hade t.ex. aldrig ramlat ur elitserien om Kos varit tränare).

2012-10-26 @ 09:02:31
Postat av: Oskar

Re: Världsmästare på läktaren.

Även om Kos har STOR del i framgången hittils så är det väl inte riktigt hela sanningen. Herrelitkommitén förtjänar en eloge för fina nyförvärv. Joakim Bååk, Christoffer Geissler och Jacob Anderberg är spelare som i mina ögon är bättre än spelare på motsvarande positioner förra säsongen!

2012-10-26 @ 11:09:24
URL: http://oskarshandboll.blogg.se
Postat av: Världsmästare på läktaren!

Re: Oskar

Vi har bättre spelare pga. att vi har en bättre tränare. Utan Kos hade inte H43 varit attraktivt för spelare Bååk, Geissler och Anderberg. H43:s herrkommitté har gjort ett bra jobb men dom förtjänar ingen eloge.

2012-10-27 @ 09:25:36
Postat av: Oskar

Re: Världsmästare på läktaren

Köper det, och dessutom var väl Kos inträde i klubben en bidragande orsak till att Zoran valde att stanna.
Ville mest poängtera att H43 har ett till vissa delar bättre lag på pappret denna säsongen jämfört med tidigare. Och är bättre inte enbart på grund utav en tränare som lyfter spelarna!

2012-10-27 @ 12:58:06
URL: http://oskarshandboll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0