Bra så här långt

Man kan alltid prata om vilket värde träningsmatcher men någonstans är jag ändå ganska övertygad om det alltid är bättre att vinna än att förlora. H43 har nu vunnit samtliga tre träningsmatcher man har spelat så här långt på försäsongen. Vackert så. Ikväll visade man dessutom att man är bäst i Lund just nu. Träningsmatch eller inte så känns det ändå alltid bra att vara bäst i stan.
 
Jag såg tyvärr inte kvällens match som slutade med H43-vinst 27-24. Har dock fått vissa rapporter som antytt att det kanske inte var någon större handbollsunderhållning som bjöds i Fof Arena. Det brukar inte heller vara det när det spelas träningsmatcher med nedtränade spelare i början av Augusti.
Men i H43-lägret verkar man nöjda, och ska givetvis vara det. Utan att dra för stora växlar på resultatet i just dagens match så känns det som om man har något bra på gång.
 
Det verkar som om "Knirr" och Christoffer Geissler har en ganska tydliga plan med vad dem vill få ut av H43-spel. Och utan en Zoran Roganovic som ensam gör över 200 mål så tror jag att fokus kommer att ligga på ett tätt försvarspel som i sin tur leder till fina kontringslägen. Just kontringspelet var tydligen något som Geissler var riktigt nöjd med efter dagens match.
 
Nyförvärven har presenterat sig. Gustav Thulin har varit riktigt bra i de två första träningsmatcherna. Och idag mot Lugi var det Julius Andersson som skötte sig riktigt bra och också blev H43:s bäste målskytt med 5 mål. Roligt att se att nyförvärven levererar. Då har man verkligen träffat rätt där.
 
Närmast väntar ny träningsmatch på lördag mot Ystads IF på bortaplan. Ännu en match som kan ses lite som en värdemätare inför den kommande säsongen. Ystad var ju förra säsongens stora besvikelse, men ser inför den här säsongen riktigt intressant ut. Om H43 gör en bra match mot ytterligare ett elitserielag ser i alla fall jag det som en fingervisning om att man är på rätt väg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0