Elitserien 13/14 är igång!

Elitserien 13/14 är nu officiellt igång. I kvällens enda match möttes Drott och Malmö i Halmstad. Den nya säsongen tog någonstans vid där den gamla slutade med en jämn match som inte avgjordes förrän i matchen slutskede. Och det var Malmö som något överraskande stod som segrare med 29-27.
 
Starkt av Malmö givetvis. Trodde nog att Drott skulle vara starkare efter att redan ha känt på matchtempo i Champions League-kvalet. Men samtidigt är det alltför tidigt att dra för stora växlar på något efter bara en enda match.
 
Hur som helst känns det fantastiskt roligt att säsongen nu är igång. Och personligen börjar jag redan känna mig lite laddad inför H43:s premiärmatch hemma mot IFK Kristianstad på lördag. Tuffast möjliga motstånd direkt, men samtidigt en match där man har absolut ingenting att förlora. Så viss skrällchans finns med rätt inställning och lite flyt.
 
Det pratas om att 4 fulla bussar kommer att rulla från Kristianstad. Lägg därtill alla Kristianstadssupportrar som tar sig ner i egen regi så att säga och Fof-Arena kommar att invaderas av 100-tals orangeklädda. Vi kan nog räkna med härlig handbollsunderhållning och feststämning. Och jag hoppas verkligen att vi H43-supportrar gör vårt bästa för att ge Kristianstadssupportrarna en match. Om någon läser och inte har bokat biljett än så tycker jag inte att ni ska vänta längre. H43 har den här säsongen ganska låga biljettpriser. 120 kr för bästa tänkbara sittplats på lördag är ett bra pris. Biljetterna hittar ni här: http://h43.ebiljett.nu/ Så slipper ni dessutom stå och köa på lördag för en biljett.
 
H43 gör comeback i elitserien. Och man gör det mot handbollstokiga Kristianstad. Visst vore det dumt att inte vara på plats för en sån match!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0