Inte riktigt nära mot Guif

Mina förhoppningar om poäng i kvällens bortamatch mot Guif kom ganska rejält på skam. Även om man fick en bra inledning på matchen så kopplade Guif främst i första halvlekens slutskede ett rejält grepp om tillställningen. H43 ska dock ha en eloge för att man inte lät det rinna iväg alltför mycket och man kämpade sig tillbaka så gott man kunde i andra halvleken. 29-23 till Guif är väl tyvärr siffror som känns onödigt stora, men samtidigt inte mycket att orda om.

H43 inledde som sagt matchen bra. Man hade ledningen med 5-3 efter 10 minuters spel, men därefter följde 7 raka Guif-mål som vände på matchen. Baserat på det jag vet nu efter att ha följt online-rapportering via svenskhandboll.se så verkar H43 ha haft ett inferno av tekniska fel och missade lägen under den första halvleken andra hälft, något som verkligen inte håller mot ett lag som Guif som är oerhört kontringsskickliga!

Det verkar inte som någon av H43:s normala "stjärnor" har haft sina bästa av dagar mot Guif. Fahrudin Zaimovic och Joakim Bååk blev målbäst med 4 mål vardera. Zoran Roganovic stannade vid 3 mål vilket är en ovanligt låg utdelning för super-Zoran. Sägas ska dock att Guifs målvakt Aron Rafn Edvardsson kan ha haft en mycket bra dag på jobbet och gjort livet surt för H43:s skyttar.

Vi får hoppas att förlusten mot Guif inte betyder att laget har tappat formen utan mer beror på att Guif helt enkelt var ett bättre lag ikväll. På måndag väntar ett nytt lundaderby och det hade varit förbaskat kul om H43 kunde ge Lugi en riktigt match!