Chanslösa mot Sävehof

Förhoppningen att H43 skulle kunna rida på en våg av stärkt sjävförtroende mot Sävehof ikväll kom ganska snabbt på skam. När Sävehof gick ifrån till 11-4 redan efter en kvart så var nog matchen mer eller mindre avgjord redan då. Inget att skämmas för direkt då det är fullt naturligt att det kom en reaktion efter urladdningen i måndags, men kanske lite trist att man kom ner så bryskt på jorden omedelbart.
 
Då sydvästskånsk media av allt att döma bojkottar H43 så har jag inte kunnat samla på mig särskilt mycket information om matchen hittills. Både sydsvenskan och skånskan har artiklar på sin web om Lugis och Hk Malmös segrar ikväll, men så här långt inte en rad om H43:s match. Bedrövligt!
 
Men 38 insläppta mål talar sitt tydliga språk, och då ska Oscar Jensen ändå ha varit en av H43:s bäste under matchen. Lite oroväckande att den fina inställning och aggresivitet i försvarspelet som gjorde att man inte släppte in mer än 23 mål mot Lugi två dagar senare kan vara som bortblåst.
 
Ska vi lyfta fram några positiva saker från kvällen så verkar det som om Simon Nyberg är inne i en riktig formtopp för tillfället. Den fina derbyinsatsen följdes upp med ännu en bra match. 5 mål blev det från Simons sida ikväll. Och äntligen verkar det som om det lossnade ordentligt för Mikk Pinnonen. 7 mål och bäste H43-målskytt ikväll kan nog ha varit precis vad Mikk behövde. Jag vet om att många är besvikna på värvningen av Mikk Pinnonen, så också jag, men jag tycker kanske inte att Mikk så här långt fått en ärlig chans att visa vad han kan. Kvällens match kan i alla fall ha varit en början för Mikk att hitta sin roll i laget.
 
En tråkigt stor förlust i och för sig, men det är inte på bortaplan mot lag som Sävehof som H43 ska plocka sina poäng. Någonstans hoppas jag att man ganska snabbt kan glömma den här matchen och lägga den bakom sig. Istället ska man ta med sig känslan från i måndags.
 
 

Kommentarer
Postat av: Charles

Kan bara instämma i allt du skriver. Kul för Mikk och kul att Robin Bergqvist fick lite speltid och stänkte in någon boll också.

2013-11-14 @ 01:05:44
Postat av: Anders

Det verkar som om att det blev samma mönster som i matchen mot GUIF, tekniska fel och lätta mål emot sig i form av kontringar som gjorde att Sävehof defilerade tidigt i matchen. Tycker att det är synd att det skall springa upp till minus 10 bollar i marginal. Det blir för mycket "swinging H43" av det hela för att det skall kännas bra. Försvarsspelet är för mycket höga berg och djupa dalar, det måste Knirr jobba mera med. Inte lätt för Oscar i målet att stå emot helt fria spelare och ändå göra han en bra match.

2013-11-14 @ 12:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0