Talangfulle Elias Holmström näste man in

H43 har nu gjort klart med ytterliggare ett nyförvärv. Det handlar om Elias Holmström som den gångna säsongen spelat för Vinslöv i division 1. Dessutom har han under säsongen fått känna på spel i U21-landslaget.
 
Elias beskrivs som en mycket talangfull spelare. Han ska den gångna säsongen ha varit en av Vinslövs bäste spelare, och gjort mändger med mål från sin linjeposition. Således kan man anta att han har sina främsta styrkor i offensiven och blir då ett välbehövligt tillskott på H43:s mittsexposition.
 
Under våren som har gått ska Elias vid upprepade tillfällen ha tränat med IFK Kristianstad då det saknats folk. Enligt uppgift ska också Kristianstad ha varit intresserade av att kontraktera Elias men han insåg där risken att fastna på bänken bakom Anton Lindskog och nyförvärvet Fredric Petterson. I H43 finns förutsättningarna för mer speltid. Och även om Elias kanske inte är flygfärdig redan under hösten så visar klubben att man tror på honom framöver då kontraktet är skrivet på hela tre år.
 
Ska man nämna något negativt i sammanhanget så är det kanske just det att man knappast kan förvänta sig att Elias redan i höst går in och dominerar i elitserien. Steget från division 1 är ganska stort och Elias behöver få tid på sig att spelas in i elitserien. I den bästa av världar hade det varit bra om klubben också kunde presentera en mer etablerad linjespelare
 
Men helt klart är att H43 fortsätter presentera intressanta nyförvärv. Om "Knirr" och övriga i ledarstaben kan få ihop det här på ett bra sätt ska det bli förbaskat skoj att se vad H43 går för den kommande säsongen!
.
 

Kommentarer
Postat av: Charles

Jag måste säga att det känns som att styrelsen faktiskt lyckats bra med förvärven till den här säsongen.

Nu återstår väl egentligen bara att en målvakt ska skriva på också så är truppen komplett sedan. Om det inte ska in en M6:a till som du skriver. Jag vet inte om det är så nödvändigt dock. Jag har aldrig sett Elias spela men med tanke på hur han beskrivs känns det ändå som att han kan fylla en back up-roll redan den här säsongen. Lägg därtill Stoffe som inte är oäven på linjen och kanske inte är lika oumbärlig på 9M den här säsongen med tanke på Pinnonen. Kanske bättre att lägga de pengarna på damlaget istället för ytterliggare en linjespelare?

Vilka är egentligen klara att de lämnar laget och vart går de?

Simic till Malmö
Bruhn och Ståhl till H65 (permanent även för Ståhl?)
Cvetinovic till?
Sandgren?
Martin Karlsson till?
Är Pontus Ingesson kvar?

Hur ser det egentligen ut med juniorer? Finns det några spännande?

2013-05-15 @ 22:47:05
Postat av: Charles

För övrigt suger det att H43 inte skriver om spelare som lämnar på hemsidan. Varför ens ha en hemsida om man inte ens lägger upp de nyheter som finns?

2013-05-15 @ 23:03:58
Postat av: Bigge

Det verkar vara en tråkig praxis att lagen, inte bara H43 är tysta på sina hemsidor när någon lämnar.
Vore mycket sportsligare med ett tack och lycka till
i fortsättningen.

2013-05-16 @ 09:00:41
Postat av: Anonym

http://www.hammarbyhandboll.se/

Här har ni en klubb som stolt gör intervjuer med spelare som lämnar och låter de berätta om sin tid som varit i klubben. Se och lär av det. Även er granne Lugi är bra på det!!!

2013-05-16 @ 10:43:05
Postat av: Ekblad

Och nu välkomnar vi Torbjörn Jacobsson till klubben

2013-05-16 @ 15:20:37
Postat av: Charles

Eller Torbjörn Larsson som han fick heta på Facebook.

2013-05-16 @ 15:51:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0