Lågsäsong

Handbollen har inte riktigt tagit sommarledigt än. Spelet pågåt i vissa europeiska ligor, final-4 återstår av champions league och en del landslagsmatcher återstår också innan handbollen tar semester på allvar. Men för oss som främst fokuserar på den inhemska handbollen är det helt klart att lågsäsongen är här.
 
Personligen har jag alltid ansett att den del av säsongen som kallas "Silly Season" är en härlig tid. Så också i år. Inte minst som H43:are har jag varit väldigt nyfiken på vilken trupp H43 kommer att mönstra när man nu gör comeback i elitserien. Men någonstans känns det som om "Silly Season" är på väg att ta slut ovanligt tidigt. Vi H43-supportrar har ju annars vant oss vid att en oviss kvalserie ska spelas färdigt innan arbetet med eventuella nyförvärv tar vid.
 
Men även i övriga handbollssverige ser vi kanske en lite annan värvningsstrategi. Kanske främst med IFK Kristianstad i spetsen som redan under pågående säsong i år gjorde klart med stora delar av kommande säsongs trupp. Silly Season blir inte längre lika isolerad till en kort period efter avslutad säsong, utan pågår mer eller mindre under årets alla månader.
 
Just nu kan det kännas lite svårt att motivera sig att fylla ut veckorna med flertalet blogginlägg. Därför blir det naturligt en lågsäsong även för den här bloggen. Men det betyder inte att intressanta nyheter kommer att passera obemärkt förbi.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0