Ytterliggare en förlust inkasserad

Att H43 förlorade gårdagens bortamatch mot Ricoh var inte särskilt oväntat. En åtta timmars bussresa till en match som inte betyder något är knappast den bästa av förutsättningar för att prestera handboll på toppen av sin förmåga. När man dessutom saknade Jacob Anderberg, Adam Sandgren och Zoran Roganovic så gjorde det inte saken lättare. 26-22 till Ricoh i en helt betydelselös match för de båda lagen.
 
Fahrudin Zaimovic blev på nytt bäste målskytt. Fahrudin har haft en mycket stark vår, och alla tänkbara frågetecken kring hans handbollskunnande har snarast rätats ut till utropstecken. Fahrudin är nog den tillsammans med Pavle Karacic som haft den mest positiva utvecklingskurvan av de som är kvar från den förra säsongen.
 
En match är nu allt som återstår av säsongen 2012/2013. OV Helsingborg kommer på besök till Fof Arena på söndag. Ett OV Helsingborg som slåss för en kvalserieplats, så jag hoppas att H43 bjuder upp till dans i den matchen så kan vi nog få se en trevlig tillställning. Efter matchen väntar återtågsfest i Arenan där det bjuds på mat, dryck och mingel med spelarena. Låter mycket trevligt.
 
Därefter väntar min personliga favorit "Silly Season". Rykten, övergångar och ett allmänt intensivt arbete för att få ihop så bra trupper som möjligt inför den kommande säsongen. H43 sitter bättre till en på länge när man i år inte behöver invänta ett nervöst kval innan man vet vilken serie man spelare i nästa säsong. Nu har man tid på sig att bygga laget, och behöver inte gå miste om spelare som gör klart med andra klubbar medan det egna lagets säsong fortfarande pågår. Vi ska nog inte vänta oss några klara nyförvärv inom det närmaste dock. De flesta spelare vill nog avvakta till att de spelat färdigt för säsongen innan de bestämmer sig för vad som händer härnäst.
 
Jag tog här om dagen reda på vilka spelare i H43 som står utan kontrakt och vilka som blir kvar. Men det återkommer jag till inom kort då jag också spekulerar i vilka postioner H43 framförallt behöver förstärka på för att bli konkurrenskraftiga i elitserien!

Kommentarer
Postat av: Charles

Får man önska så vill i alla fall jag ha en högersexa som kan konkurrera med Pavle, en vänstersexa som är snäppet bättre än Nemanja, en målvakt till, en riktigt duktig offensiv mittsexa och en rutinerad allroundspelare på nio meter.

2013-03-13 @ 23:51:44
Postat av: Den blåe

Jag vill ha kvar så mycket som möjligt av befintlig trupp och låta Kos jobba vidare på det som han påbörjat. Sen har vi en fördel i Zoran och Kos som har kontakter likt ingen annan i elitserien, i balkanländerna. Ekonomin tillåter inte för stora satsningar när det gäller nyförvärv men om det är någonting så tycker jag att vi bör förstärka på nio meter.
Vi har ett försvar på uppgång. Vi har redan mycket kompetenta kantspelare i form av Pavle, Simon och Nemanja. Möjligen kan linjespelet förbättras också.

2013-03-14 @ 16:24:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0