Säsongen är över

Så kan vi då lägga säsongen 2012/2013 tilll handlingarna. I alla fall när det gäller herrarna. Vi ska ju inte glömma att damerna har ett slutspel framför sig.

28-28 och en delad poäng blev resultatet av dagens match mot OV Helsingborg. H43 hade greppet med 28-24 och borde ha kunnat knyta ihop säcken. Men samtidigt kändes inte ett oavgjort resultat helt orimligt och för OV Helsingborg var det snarast en seger. Har nog aldrig tidigare sett ett sådant firande över ett oavgjort resultat som det OV visade upp efter slutsignalen.

Det var en riktigt trevlig match vi fick se. H43 hade ett litet grepp under stora delar av matchen. Men ofta inte mer än ett eller två mål upp. Känslan var att laget H43 var bättre medan OV Helsingborg var mer beroende av enskilda spelare.

Tycker att många var duktiga idag, men med ett extra plus för Måns Gerdtsson och Pavle Karacic. Det var skoj att se Måns få utdelning igen, hans formkurva har annars dalat betänkligt på sistone.

Låt oss nu hoppas att det här var H43:s sista allsvenska match på ett tag. Nästa säsong är det tack och lov elitserien som gäller igen. Allsvenskan har på sitt sätt varit en trevlig upplevelse. Men i och omkring elitserien är allting lite bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0