Vi är tillbaka

Det är klart. H43 spelare elitseriespel nästa säsong. Man plockade fram säsongens bästa spel i första halvleken i kvällens match mot Önnered. Äntligen var fokuset där det skulle vara, inspirationen och kämpaglöden. Inte blev det sämre av att en stor publik skapade bra stämning.
 
Jag har ibland lätt att bli allt för negativ, men en dag som denna går det inte. Första halvleken kändes som en elitseriematch. H43 var riktigt bra. Önnered på inget sätt dåliga. Det kändes rimligt att det var allsvenskans två bästa lag som möttes. H43 laginsats var när nog perfekt. Absolut ingen underpresterade.
 
Andra halvlek var kanske inte fullt lika bra. Men samtidigt kändes det som om H43 bevakade sin ledning och ändå hade rätt bra koll på läget. Fahrudin Zaimovic och Zoran Roganovic är väl några som ska nämnas lite extra i ett bra kollektiv. Men bäst på planen var Önnereds vänsternia Andreas Berg. En spelare jag blev ruskigt imponerad av och som gjorde livet jobbigt för H43:s spelare hela tiden. När vi nu ska bygga för en etablering i elitserien kanske någon i herrelitkommitén ska slå en signal till honom och höra var han tänker spela handboll nästa säsong.
 
Mer blir det inte ikväll. Nu tänker jag njuta av att H43 gjort precis det alla förväntat sig. Och just det faktumet är kanske det starkaste av allt med prestationen!

Kommentarer
Postat av: Anonym

FY FAN VAD UNDERBART!!!
Och ja, Andreas Berg hade inte varit helt fel. Man kan ju redan nu börja ta kontakt med spelare och locka med ett elitseriekontrakt. Jag personligen skulle vilja tacka hela laget givetvis, men framför allt Kos. Han är en man som verkligen kan få ut allt av sina spelare, så honom vill jag behålla länge, länge.

Mot SM-slutspel 13/14!

2013-02-26 @ 23:09:40
Postat av: Latte

Kos har gjort det klart att det är HAN och inte någon herrkommitté som väljer spelare. Äntligen! http://www.expressen.se/kvp/sport/h43-vann-seriefinalen---och-dansade-av-gladje/

2013-02-27 @ 08:38:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0