Toppen mot botten

H43 tar imorgon emot bottenplacerade Kroppskultur från Uddevalla. Ett möte som bara borde kunna sluta på ett sätt. Men som vanligt i idrottens värld så är det inte så enkelt. Kroppskultur är absolut inte nåogt strykgäng utan har stått för en del fina insatser så här långt även om poängskörden är skral.

H43 kommer givetvis till spel utan Joakim Bååk som bröt nyckelbenet senast och kommer att saknas de närmaste veckorna. Ett tungt avbräck givetvis. Bååk har varit lagets bästa målskytt så här långt och kanske lagets bästa spelare offensivt sett. Men samtidigt kommer Fahrudin Zaimovic att få tillfälle ta för sig ännu mer, och kanske finns det också möjlighet till ökad speltid för Robin Bergqvist och Adam Sandgren.

Philip Ståhl saknades senast, och det är möjligt att hans skada håller honom borta ytterliggare en tid. Har inte hört något nytt om Philips status.

För H43 riskerar en hemmamatch mot ett bottenlag att bli väldigt mycket "en dag på jobbet". Man gör det man måste, men inte så mycket mer. En inställning jag kan tycka att vi sett lite för mycket av i årets upplaga av H43. Jag vill se hur bra man kan vara med rätt inställning och skärpa över 60 minuter, men samtidigt för man har förståelse för att det inte alltid är lätt hålla samma höga motivation.

En seger imorgon innebär ytterliggare ett steg på vägen tillbaka mot elitserien. Låt oss hjälpa laget så gott vi kan på läktaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0