Det går bra nu

H43:s herrar gjorde vad man skulle igår när man besegrade Varberg på bortaplan med 35-32. Siffror i underkant av vad som beskrivs som en stabil seger. H43 hade tidigt kontroll på händelserna och ledde bland annat med hela 20-14 i paus. Zoran Roganovic och Fahrudin Zaimovic tillhörde förgrundsfigurerna med 10 mål vardera.
 
Övriga resultat på lördagen gick dessutom verkligen H43:s väg. Såväl OV Helsingborg som Rimbo förlorade sina matcher och gav på så sätt H43 ett ännu större försprång. Och även om man kanske borde använda klyschor som vi ska fortsätta att ta en match i taget och att ingenting är klart ännu så finns det inte på kartan att H43 ska missa den där seriesegern. Om inte förr så tror jag att man säkrar seriesegern och återkomsten till elitserien i samband med hemmamatchen mot Önnered tisdagen den 26:e februari!
 
Förutom herrarnas segertåg i allsvenskan så är det oerhört glädjande att konstatera att damerna på allvar vaknat till liv i kampen om slutspel. Senast blev det en ganska övertygande derbyseger mot Team Eslöv. En i raden fina insatser på senare tid och det känns som om man nu har kopplat ett visst grepp om den sista slutspelsplatsen, främst i kamp med Bk Heid från Göteborg.
 
Och som om det inte är glädjande nog med framgångar för såväl herrar som damer så har framtiden i våra ungdomslag mycket glädjande avancerat i USM. Såväl Flickor B som Pojkar 98 avancerade till steg 4 i sin ålderskategori (14-åringar) Och likadant såg de ut för de två år äldre Flickor A och Pojkar 96. Något som är ett rejält toppbetyg för H43:s ungdomsverksamhet som under en tid bara blivit bättre och bättre. Särskilt roligt är det att vi börjar se framgångar bland de lite äldre ungdomarna. Något som det annars varit lite si och så med i H43 de senaste åren. Man har allt för lätt tappat bort de stora talangerna någonstans på vägen upp mot seniorlagen. Jag hoppas att det är slut på det nu och att vi om några år får se några av ovan nämnda lags största talanger representera H43 i elitserien!

Kommentarer
Postat av: Bigge

Uppmaning.
Imorgon sätter vi oss på sektion A.
Vi som vill klappa och tjoa under matcherna.
Heja di blåe.

2013-02-11 @ 19:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0