Jag tror att det räcker så ikväll!

+1

2013-12-10 @ 20:57:37
Postat av: Anders

Ja vad skall man säga efter en sådan match, man känner sig matt och tom inombords. De förhoppningar om en match där H43 stod upp bra och hade chans till seger efter den positiva insatsen mot Drott, grusades brutalt mot Redbergslid. Efter en positiv inledning med H43 i förarsätet och bra genomförda anfall tog det plötsligt slut. Det börjades att slarva vilket gjorde att Redbergslid fick de enkla kontringsmålen som vi känner igen t ex ifrån matchen mot Ystad. Var det kanske 6 till antalet i första halvlek. Redbergslid hade redan i denna halvlek kört matchen och H43 hade släppt in 23 mål alltså på en halvlek. Andra halvlek skulle sedan bara spelas av och även då bjöd H43 in Redbergslid i ett flertal kontringslägen. Obefintligt och slött hemspring på många händer och fötter. Redbergslids skyttar fick mestadels skjuta helt oattackerade en bit innanför frikastlinjen. Oscar i målet började få tag på en hel del bollar när matchen redan var avgjord och då Redbergslid luftade sin bänk. Man skulle kunna skriva mycket mera om matchen, men just nu är det inte roligt att vara H43supporter. Som spelare kan det inte vara roligt att spela inför strax över 500 åskådare i en så stor hall. Inte är det roligt att vara supporter i heller då det inte blir någon stämning i hallen. H43 är det enda lag i serien som inte har någon assisterande coach. Intet ont om Knirr, men vore det inte lämpligt att han fick någon vid sidan om att bolla idéer med när det måste till en förändring vare sig det är i försvarsspelet eller i anfallsspelet under matcherna. När H43 låg i allsvenskan ifjor så spelade stundom laget ett utgrupperat försvarsspel som bar dåvarande tränaren Kos signum. Ett lag som bara håller på att förlora och förlora det sätter sig i huvudet på spelarna och självförtroendet får sig en törn. Hur roligt är det att komma på träningarna och vad blir för stämning där. Är det en slump att H43 har tagit så många poäng som 9?

2013-12-10 @ 22:18:51
Postat av: Magnus

Bra skrivet Anders!
Som jag skrivet tidigare. Där måste finnas ansvariga för spelarinköpen. Belasta inte Robert A för detta. Vilka fler är det mer än Börje F som är ansvariga. Jag säger, var är ni nu? H43 har väl en trupp på ca 17 spelare. Den var ju hur bra som helst innan säsongen. H43 kan inte säga att den är tunn nu. Det är ert eget fel nu. H43 har rensat ut ca 8 spelare per år under 5-6 år och köpt in "världsspelare" varje år. Kanske dags att börja tänka långsiktigt och ta hjälp av personer utanför eran inre krets. Någon med dokumenterad erfarenhet ej ideelt snackande personer. Jag är inte besviken på spelarna. Jag är besviken på H43 och deras eviga snackande, ursäkter, bortförklaringar som det står skrivet på hemsidan i matchreferatet.

2013-12-11 @ 07:18:52
Postat av: Till Magnus

Eftersom H43 till största del består av ideella krafter och enligt dig i stort behov hjälp så bör där finnas utrymme för dig att jobba för dina frågor, tror faktiskt att många skulle uppskattat det.

För i ärlighetens namn så får du inte mycket uträttat genom att själv bara "snacka" i kommentatersfältet, på en privat blogg..

2013-12-11 @ 08:03:05

Det finns förluster och hedersamma förluster osv. Det sätt som H43 förlorar på allt mellan 10 och 16 mål är anmärkningsvärt och måste sätta sig i huvudet på spelarna. Vad var det som hände igår efter H43:s pigga start med bl a en 5-2 ledning. Är motståndarna så snabba att läsa av H43:s spel och H43spelarna blir så förutsägbara på ett tidigt stadium. Vi såg hur Redbergslid bröt H43:s passningsspel i första halvlek som ledde till enkla kontringsmål. H43 gjorde något enstaka mål från linjen. Var finns aggressiviteten i försvarsspelet? Jag har hört Zoran i intervjuer säga att det värsta han kan tänka sig i är att kvala på nytt.