Idel förluster i Malmö

Träningsturneringen i Malmö avslutades igår. För H43:s del kan man verkligen inte kalla turneringen för någon framgångssaga. Efter uddamålsförlusten mot ett reservbetonat Lugi i fredags har man förlorat betydligt större mot Hk Malmö och IFK Kristianstad.
 
Förlusten mot Malmö i lördags kan dock på ett sätt ses som ett fall framåt. 29-36 skrevs slutresultatet till, och sjumålsförlusten nu, utan Zoran Roganovic, är trots allt bättre än tiomålsförlusten för dryga två veckor sedan när lagen möttes förra gången, då med Zoran på banan.
 
Avslutningsvis förlorade man stort mot Kristianstad med hela 17-30. Och detta efter en orgie i missade frilägen. Fahrudin Zaimovic vilade mot Kristianstad och då blir H43 otroligt tunna. Fahrudin har ju annars varit det stora utropstecknet så här långt under försäsongen och visat att formen är god.
 
Att H43 förlorar mot Lugi och Kristianstad är helt i sin ordning. Det är inte mot svensk handbolls två stora just nu som H43 ska plocka sin poäng den kommande säsongen. Då oroar det mig lite mer att man förlorar så stort mot Hk Malmö, för andra gången på kort tid dessutom. Förvisso saknar man några spelare, och förvisso är man i ett tidigt skede där man håller på att spela in många nya spelare i laget. Men det är Malmö också i ärlighetens namn. Tydligt blir att H43 är väldigt beroende av enskilda spelare, och kommer att vara mycket skadekänsliga. I matchen i fredags mot Lugi tyckte jag att det blev tydligt att vissa spelare blev trötta i andra halvlek, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att de matchades ganska hårt. H43 har inte den bredden att man ens i en träningsturnering kan gå runt på mängder av spelare.
 
Det positiva i sammanhanget är att Robert "Knirr" Andersson är nöjd med helgen. Han tycker att matcherna har gett mycket och varit lärorika. Jag har tidigare skrivit att jag hoppas att "Knirr" har koll på läget och ser till att man är som bäst när det börjar gälla, och inte nu. Lite så känner jag fortfarande. Är "Knirr" nöjd med helgen så är man på rätt spår!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anders

Ok det är positivt om Knirr hittar ljuspunkter, men han har inte lång tid på sig att rätta till saker och ting som inte är bra. Vi fick bevis på att det är väldigt tunt på niometer när herrar Roganovic, Bååk och Zaimovic inte är med. Där finns inga unga lovande som t ex Simon Jeppsson i LUGI att stoppa in då. Lite ljusglimt att Pontus Johansson hängde in 5 baljor. Som ny spelare i laget kan det stärka självförtoendet.

2013-08-26 @ 17:16:54
Postat av: Charles

Pontus Johansson? Vem är det?

2013-08-26 @ 23:03:07
Postat av: Anders

F`låt det skall vara Rasmus och inte Pontus Johansson.

2013-08-28 @ 09:09:02
Postat av: Anders

F`låt det skall vara Rasmus och inte Pontus Johansson.

2013-08-28 @ 09:09:06
Postat av: Anders

Åter igen en storförlust mot Sävehof i fredags, Såg inte matchen och vet inte vilket lag H43 ställde på benen, men jag tycker det känns oroande inför seriestarten som närmar sig alltmer. Tyvärr.

2013-09-08 @ 18:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0