Robert "Knirr" Andersson ny tränare

Så var det då klart vem som blir ny tränare i H43. Robert "Knirr" Andersson kommer att basa över H43:s herrar de närmaste två åren. Förutsatt att inget oväntat inträffar är kanske bäst att lägga till när man pratar om H43.

"Knirr" som närmast kommer från IFK Ystad är ett av de namn det surrats mest om efter att det blev klart att Kos lämnar klubben. Inte så konstigt då han rent geografiskt finns i närheten så att säga. Personligen tycker jag att det känns som ett mycket bra namn som klubben presenterar. Vad jag har hört har han varit omtyckt i IFK Ystad och den senaste säsongen lyckades han mycket väl även resultatmässigt. Ett IFK Ystad utan några egentliga "stjärnspelare" var ganska länge inte helt borträknade från en kvalserieplats.

I H43 tar "Knirr" nästa steg på karriärstrappan. Som tränare är han än så länge lite av ett oprövat kort. Men som spelare har han upplevt det mesta som går att uppleva på allra högsta nivå. "Knirr" har också enligt uppgift ett ganska gediget kontaktnät inte minst i Tyskland. Kanske kan H43 dra nytta av detta när det gäller eventuella nyförvärv i framtiden.

Med tränarfrågan löst hamnar nu allt fokus åter på spelartruppen. Ett par nyförvärv behöver komma in för att spetsa truppen. Med "Knirr" på plats kan vi nog förvänta oss att det inom kort presenteras ett nyförvärv. Kanske redan nästa vecka!

Kommentarer
Postat av: Langos

Mycket bra värvning av klubben. Hoppas nu att klubben tillsammans med Knirr väljer en juniortränare som kan utveckla våra unga lovande spelare till att bli elitseriespelare. Klubben har försummat sina egna talanger i flera år nu och ska vi ha en chans att konkurrera mot LUGI och andra skånelag måste vi sluta agera filial åt andra klubbar. Ett starkt H43 med en egna talanger underifrån vore en dröm.

2013-04-20 @ 08:36:44
Postat av: Langos

Förslagsvis kan det vara en assisterande tränare som jobbar 50% med A-laget och 50% med juniorerna. Hur resonerar klubben angående ungdoms frågan? Någon som vet? Oskar?

2013-04-20 @ 09:01:54
Postat av: Charles

Knirr blir nog bra. Har lyckats fint med Ystads unga lag. Skönt också med ett tränarnamn i början av karriären. Det känns väldigt spännande.

Om vi talar namn som ska utveckla juniorer och vara med runt A-laget så finns det nog ingen bättre än Andreas Stockenberg. Han har visat att han är ruskigt duktig på att utveckla och förädla juniorer. Dessutom inte rädd för att sticka ut hakan. Kan behövas för att väcka Sydsvenskan.

2013-04-20 @ 13:20:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0