Tredje raka segern

Detta inlägg borde givetvis kommit redan för ett dygn sedan. Men då jag jobbade igår kväll hade jag ingen möjlighet att skriva då. Hur som helst så tog H43 sin tredje raka skalp under allsvenskans inledning då man vann borta mot Hallby med 29-24. Man gjorde det efter en riktigt bra första halvlek då man främst visade prov på ett effektivt och vägvinnande anfallspel.

Joakim Bååk, Christoffer Geissler och Pavle Karacic utmärkte sig lite extra under den första halvleken och trion turades om att synas flitigt i målprotokollet.

Rapporterna talar sedan om ett Hallby som med hjälp av ett ändrat försvarspel kröp närmare under den andra halvleken. Och för tredje matchen i rad lät H43 motståndaren komma onödigt nära. "Kos" uttalade sig också i olika medier om att han var irriterad över mängden tekniska fel som begicks under den andra halvlken när Hallby tilläts krypa närmare. H43 hade dock inga problem att knyta ihop säcken i matchens slutskede, och till slut skrevs segermarginalen till ganska betryggande fem mål.

Zoran Roganovic satt även denna gång på läktaren. Har lär ha varit i speldugligt skick men man vill helt enkelt inte chansa. Läste någonstans en kommentar som tyder på att han inte heller kommer att spela på lördag hemma mot Rimbo utan att man först därefter slussar in honom i spel.

H43 är nu ett av tre lag som tagit full pott tre omgångar in i allsvenskan. Resan tillbaka mot elitserien har inletts på bästa sätt. Seriefavoriten har motsvarat förväntningarna även om solen har haft sina fläckar!