Lite inför nästa hemmamatch

Andra raka hemmamatchen väntar H43 imorgon när Hästö från Karlskrona kommer på besök. Då Önnered spännde musklerna tidigare idag mot IFK Ystad och nu har fem raka segrar och är obesegrade så här långt, så är det seger som räknas om H43 vill ta tillbaka serieledningen.

H43 gjorde något av en styrkedemonstration senast mot Rimbo. Då utan att vare sig Zoran Roganovic eller Joakim Bååk lämnade bänken. Båda lär vara högaktuella för spel imorgon, och då lär knappast H43 tappa i slagstyrka.

Karlskronalaget Hästö har blandat och gett så här långt och känns ganska ojämna. Lagets främste spelare får nog en viss Johan Brännberg anses vara. Johan var den förste att lämna H43 i samband med klubbens kraftsamling i vintras vilket man givetvis kan ha åsikter om. Men oavsett vilket kan det konstateras att Johan verkligen har visat framfötterna i Hästö sedan han kom dit, och ofta är lagets bäste målskytt.

Sidan om Johan Brännberg ska väl ett extra öga hållas på Gustaf Samuelsson. En jättetalang i unga år som sedan varit rejält skadedrabbad.

Om H43 fortsätter på den inslagna vägen med rätt inställning och ödmjukhet, så ska man också vinna morgondagens match mot Hästö. Men några riktigt lätta matcher finns inte i allsvenskan om nu någon skulle tro det. Vi ses väl i arenan 16.15 imorgon och hejar fram di blåe till seger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0