En bra dag

Utan att på något sätt vara onödigt negativ kan jag nog konstatera att vi H43-supporters upplevt ganska många motgångar de senaste säsongerna. Ett herrlag som succésivt blivit allt sämre, fram till denna säsongen i alla fall, och ett damlag som förvisso tog ett snabbt och imponerande kliv upp i elitserien men som sedan har haft svårt att hävda sig trots en uttalade målsättning att avancera i tabellen.

Därför känns det fantastiskt roligt en sån här dag när herrarna tog tionde raka segern i allsvenskan och damerna samtidigt tog en härlig seger på bortaplan mot Caperiotumba. I damernas fall en direkt livsviktig sådan om man vill vara med och konkurrera på allvar om en slutspelsplats framåt vårkanten.

Herrarna begav sig idag till smålands djupaste skogar och bortamatch mot Alstermo. Ett Alstermo som inlett säsongen överraskande bra och i dagens match stod upp fantastiskt bra mot ett H43 som fick anstränga sig för att bärga segern. 29-26 vinner H43 till slut matchen med. Efter att tidigt ha skffat sig en ganska rejäl ledning får man sedan inrikta sig på att hålla ett väl kämpande Alstermo på behörigt avstånd.

Med Jacob Anderberg avstängd efter sitt andra röda kort senast, och med Nemanja Cvetinovic fortfarande på skadelistan gick H43 runt på något mindre folk än normalt. Bäste målskytt blev Fahrudin Zaimovic med sju mål. Och Martin Karlsson gjorde med sina fem mål att Jacob Anderberg inte saknades offensivt i alla fall.

En härlig dag av vara H43:are hur som helst. Låt dem gärna bli flera!

Kommentarer
Postat av: Anders

Så här långt tycker jag att damlaget är en besvikelse. Dels är de unga tjejerna 1 år äldre och dels införskaffades några nya spelare, på pappret bra spelare, inför årets säsong. Dessa två faktorer tillsammans borde inneburit en betydligt bättre placering. Se på H65 hur de har lyckats. Ett lag som Tumba skall man bara slå med många bollar.

2012-11-19 @ 12:45:59
Postat av: Johan

Välkommen till elitserien nästa sässong!

2012-11-22 @ 21:42:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0