Rykten och spekulationer

Ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen här på bloggen. Har haft fokus på lite annat håll samtidigt som det inte funnits så himla mycket att skriva om. I alla fall inte med H43-ögon. Fortfarande saknas nyheter om spelartruppen från officiellt håll. Och det enda jag med säkerhet vet är att det trots allt verkar som om Petter Strömberg stannar i klubben. Lindesberg har en ekonomisk kris och har rivit alla kontrakt för att börja om på ny kula. Det kontrakt som Petter skrivit med Lindesberg revs således, och då Petter hade ett erbjudande från H43 om förlängning valde han istället att acceptera det!

De senaste dagarna har ett rykte på twitter florerat om att Christoffer Geissler från Hk Malmö skulle vara klar för H43. Har ingen aning om det stämmer men för mig skulle det smaka mumma om så var fallet. "Stoffe" var en del av det H43-bygge som "Kos" gjorde senast han var tränare för klubben och således känner dessa båda varandra väl. Stoffe skulle i nuläget tillföra värdefull rutin, och dessutom är han en humörhöjare av stora mått och en minst lika stor tillgång utanför planen som på den!

Från Lugi ryktas komma Simon Nyberg och Joakim Bååk. Inte heller här känner jag till sanningshalten, men åtminstone i Simon Nybergs fall verkar det mer eller mindre klart. Simon Nyberg har spenderat ett antal säsonger i skuggan av Niklas Gudmundsson i Lugi men har ett par säsongers träning och matcher på högsta nivå och vet vad det handlar om. Joakim Bååk hade varit ett oerhört starkt tillskott på vänsternio positionen och jag hade varit övertygad om att han hade kunnat bidra till att minska slagsidan åt högernio som så ofta drabbar H43.

Vidare ryktas det om ett antal "juggar" som varit och provtränat med H43, målvakter på ingång och även andra mer eller mindre kända namn. Det gäller nog bara att avvakta och se hur det i slutändan blir, men om alla rykten stämmer känns det i mina ögon som om H43 den kommande säsongen kommer att ställa upp med ett starkare lag i allsvenskan än det som den gångna säsongen spelade i elitserien!


Kommentarer
Postat av: Marcus

Geissler är klar! Säker källa.

2012-05-28 @ 01:39:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0