Många att hålla på

Som H43 supporter räcker det just nu inte med att hålla på det egna laget. Förutsatt att H43 gör det egna jobbet borta mot nu avsågade Lindesberg så får man sen hålla en tumme för i tur och ordning VästeråsIrsta och Aranäs. Dessa båda lagen möter på torsdag Hammarby respektive OV Helsingborg som är H43:s kombatanter om den sista elitserieplatsen.

H43 har alltså hastigt och lustigt hittat ett sätt att vinna på igen. För första gången sedan dubbelmötet med Alingsås kring jul har man tagit två raka segrar. På onsdagen åker man upp till Lindesberg för att möta ett Lindesberg som efter förlusten igår mot Hammarby nu är helt avsågade och endast har äran att spela för. Detta talar för H43 som säkert gör allt för att hålla fast vid det lilla halmstråt som dykt upp.

Samtidigt kan lag som inte har något att spela för spela avslappnat och vara nog så farliga. Och det är istället det man som H43 supporter får hoppas på blir fallet i de andra matcherna. Såväl Hammarby som OV Helsingborg bör kunna slå redan elitserieklara VästeråsIrsta och Aranäs om motivation slår klass. Men vi får hoppas att både Västerås och Aranäs vill avsluta snyggt.

H43 har haft lite skadeproblem på slutet. Jag har dessvärre ingen ny information om skadeläget att tillgå. Men jag skulle tro att Johannes Sandgren och Jens Eriksson som saknats på slutet fortfarande är tveksamma till spel. Och kanske läggs också den yngre brodern Adam Sandgren till den listan. Det såg i alla fall inte bra ut när han satt med ispåse på vänsteraxeln under slutskedet i matchen mot Aranäs.

Kom igen nu H43. Gör jobbet och gör det bra. Låt oss få fortsätta hoppas. Ge oss i alla fall chansen att hålla tummarna och hoppas på att resultaten i andra matcher går vår väg!

Kommentarer
Postat av: Världsmästare på läktaren

Vem hejar du nu på? =)

2012-05-02 @ 20:33:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0