H43 All Star Team - Mittnio

Så kör vi vidare med spelfördelarrollen. En position som var något av H43:s akilleshäl de senaste säsongerna. Men dessförrinnan har H43 haft många duktiga mittnior. Christian Håkansson, Conny Johansson och återvändande Christoffer Geissler för att nämna några. Men jag har fastnat för två andra spelare som får platserna i mitt All Star Team.

Den ordinare platsen får Calle Tagesson. Mellan varven ett passningsgeni och med en blick för spelet som få andra kunde matcha. Oerhört duktig på att sätta sina medspelare i lägen som knappt fanns. Motorn och hjärnan bakom H43:s anfallspel under flera säsonger, inte minst den framgångsrika säsongen 2007-2008. Svagheten kunde ligga i att han allt för sällan gick på egna avslut, men oftast behövdes det inte.

Dansken Henrik Kronborg gjorde endast en säsong i den blå tröjan. Sen gjorde han det förbjudna och bytte H43 mot Lugi. Men under säsongen i H43 visade han prov på ett fantastiskt register. Lika duktig på att förvalta sina egna lägen som att servera sina medspelare. Men då en säsong säger lite för lite får han nöja sig med reservplatsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0