Kraftsamling inledd!

Efter de åsikter och initiativ som framkom under mötet i söndags har nu H43:s styrelse tagit beslutet att ge det här en chans. Om man senast på måndag 30:e januari har fått in 850 000 kronor, fått 50 nya ideella krafter samt 250 anmälningar om årskort inför nästa säsong så kommer H43:s herrar att få en sportslig chans att hålla sig kvar i elitserien. Om något av målen inte uppfylls gäller det tidigare beslutet att nästa säsong börja om i allsvenskan.

Bra agerat av styrelsen måste jag säga. Helt rätt att ge det här en chans. Nu är det upp till alla oss med H43-hjärtan att hjälpa till med det vi kan. I både stort och i smått. För egen del var det givetvis en självklarhet att redan nu boka upp mina två årskort inför kommande säsong. Fler måste dock göra detsamma. 250 anmälningar krävs, och då kan nämnas att man under nuvarande säsong har ungefär 40-50 årskortsinnehavare.

Ni som vill göra en insats ska gå in på H43:s hemsida, www.h43lund.se  och där klicka på den blå texten där det står "Kraftsamling för H43 Lund" högt upp på sidan. Läs texten och klicka er sedan fram till ett formulär där ni kan fylla i det ni kan/vill bidra med!

Senast den 30:e januari är det alltså som gäller, så tveka inte för länge.

Kommentarer
Postat av: Micke

Har precis bokat mig ett års kort för nästa säsong!!!!



Mvh// Micke

2012-01-25 @ 16:30:25
Postat av: Oskar

Härligt Micke! Nu gäller det bara att fler följer vårt exempel.

2012-01-25 @ 20:48:36
URL: http://oskarshandboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0