Glädje och lättnad

På måndagskvällen kom beslutet från H43:s styrelse att ge herrlaget en fortsatt sportslig elitseriesatsning. Även om man inte nått hela vägen fram kring de mål som sattes upp till kraftsamlingen har man tagit beslutet att det är tillräckligt. Pengarna man fått in tillsammans med det engagemang som visats upp bedöms vara starten på en långsiktig lösning.

Oerhört skönt att styrelsen tog det här beslutet. 150 000 kronor behöver fortfarande komma in under våren, men den absolut akuta krisen bedöms som över! Och ett extra tack till de spelare som stannar och går med på att spela med sänkt lön tills dess att resterande pengar trillar in. Här visar man att det finns hjärta för klubben!

Äntligen kan vi lägga den här soppan bakom oss. Äntligen kan vi börja fokusera på det sportsliga igen. H43:s herrar har 11 matcher kvar att spela av elitserien 2011-2012. Dessa kommer att avgöra om det blir kvalserie, färdigspelat, slutspel eller nedflyttning. Och jag hoppas nu att alla de människor som visat stöd för H43 under kraftsamlingen nu även ställer upp och ger laget sitt stöd i arenan. Alla de som köpt säsongskort, alla nya medlemmar, tillsammans måste vi nu bygga vidare på det här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0