Nya träningsmatcher på gång

Försäsongen rullar vidare. Efter inledande förluster i träningsmatcher mot Hk Malmö (23-33) och Lugi (26-31) väntar nu hela tre stycken nya drabbningar den kommande veckan.

Redan imorgon tisdag beger sig laget över Öresund för ett möte med danska Nordsjälland. Därefter väntar nytt möte med Lugi i arenan på lördag 11.00 och på söndag möter man norska Fyllingen även den matchen i arenan 11.00.

Efter de inledande förlusterna skulle nu en seger sitta fint. H43 består av många nya spelare, och det tar alltid tid att spela ihop ett nytt lag. Men nu med endast tre veckor till seriestart bör vi börja se konturer av det lag, och det spel som H43 kommer med till seriepremiären.

Senast mot Lugi stod Zoran Roganovic, Joakim Bååk, Martin Karlsson och Simon Nyberg över. Känner inte till statusen på dessa spelare, men om det inte rör sig om några svårare skador tror jag att dem kommer att spela åtminstone någon av veckans matcher.

Av naturliga skäl kommer jag inte att finnas på plats för att bevittna morgondagens match i Danmark. Som vanligt är det därför helt okej att kommentera om ni har sett matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0