Upptaktsträff

Under torsdagen hade handbollen upptaktsträff på Casino Cosmopol i Malmö. Ett arangemang där media får möjlighet att ta pulsen på elitserietränarna på såväl dam som herrsidan.

Är ni nyfikna på vad Tomas Westerlund har att säga så kan ni se en intervju med honom på ungefär 4 minuter här: http://svtplay.se/v/2528017/sydnytt/h43-tranaren_tomas_westerlund

Blir framförallt glad av höra hur Tomas vänligt men bestämt förklarar att målsättningen är att ha fyra lag bakom sig när serien är slut och på så vis undvika kval. Det känns som om man slår näven i bordet lite mer inför kommande säsong än vad som var fallet inför föregående säsong.

Under upptaktsträffen sattes också tränarnas tips ihop. Varje tränare har fått tippa hur elitserien slutar och sedan har man gjort en sammanställning av det.

1. IK Sävehof
2. Eskilstuna Guif

3. IFK Skövde
4. Alingsås HK
5. Ystads IF
6. LUGI
7. HK Malmö
8. HK Drott ______
9. Redbergslids IK
10. IFK Kristianstad
11. HK Aranäs
12. H43
13. Caperiotumba
14. Hammarby IF

 

Så ser alltså elitserietränarnas tips ut. H43 på tolfte plats, en placering man återfinns på i mångas tips än så länge. Men målet är alltså att förbättra detta med minst två placeringar.

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag i början på sommaren gav mig på att tippa elitserien redan då utefter de förutsättningarna som fanns då. Redan då skrev jag också att jag skulle komma med ett slutligt tips när säsongstarten närmade sig. Detta kommer att komma någon gång under helgen, så är ni nyfikna så titta in lite då och då!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0