Thomas Sivertsson förstärker H43:s ledarstab

H43 har lyckats knyta till sig ett mycket meriterat nyförvärv inför kommande säsong. Nu rör det sig inte om någon spelare utan istället ska den 208 faldige landslagsmannen Thomas Sivertsson bli utvecklingsansvarig. Tillsammans med Tomas Westerlund ska han lägga upp en strategi för a-laget. Och förhoppningen är att spelarna ska få tydligare roller i laget än vad som varit fallet under den gångna säsongen.

Detta är en mycket glädjande förstärkning som H43 gör. Det visar att man menar allvar och gör det bästa av det man har när nu ekonomin inte tillåter några utsvävningar vad gäller spelarköp.

Thomas Sivertsson ska vara i Lund en gång i veckan och hjälpa till med träningen och på så sätt kontrollera så utvecklingen fortskrider enligt plan. Däremot ska han inte sitta på bänken under matcherna som assisterande tränare. Lite synd, men vi ska vara nöjda med det vi får.

Thomas Sivertsson har en mycket gedigen meritslista som spelare, med en hel del mästerskapsmedaljer hemma i prisskåpet. Dessutom har han under åren i Kolding framförallt lyckats samla på sig en hel del rutin även som ledare. Dessutom har han bra gener gällande ledarskap inom handbollen. Storebror Ulf nämns år efter år som en av elitseriens bästa tränare.

Varmt välkommen till H43 säger jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0