Spelare försvinner

På Skånska Dagbladets hemsida kan man idag läsa att H43 släpper stjärnspelare. En sanning med modifikation då det delvis handlar om de sedan tidigare kända övergångarna av Ola Anto och Andreas Bamberg. Dessa båda ska själva ha valt att vända hem till Lindesberg respektive Västerås.

Däremot var det en nyhet för mig att Nemanja Milosevic inte får förnyat kontrakt. Mycket tråkigt om ni frågar mig. Nemanja har på något sätt stått för ryggraden i H43:s försvarspel i år. Och alla vi som följer H43 i match efter match kunde tydligt se vilken injektion hans comeback i höstas blev för hela laget. Nemanja är en laglojal kämpe som alltid gör ett gott dagsverke. Vill passa på att sända ett tack till Nemanja för tiden i H43.

Samtidigt har Nemanja under tiden i H43 varit hårt skadedrabbad, och kanske har han heller inte blommat fullt ut offensivt på det sätt man hoppts på. Det är troligtvis också så att Nemanja jämte Zoran är en av H43:s två heltidsproffs. Därför har han tagit en del anspråk av lönebudgeten. Tror nog att man kan få två unga lovande deltidsproffs på en Nemanja om man nu vill räkna på det viset.

Hur som helst så gäller det att eventuella nyförvärv verkligen lyfter laget. Man talar nu om att man vill skriva kontrakt med blivande stjärnor. Exakat vad blivande stjärnor är har jag ingen aning om, men kan ju misstänka att man tittat på intressanta spelare i våra u-landslag. God tanke men det är alltid lite vanskligt med unga lovande spelare då man inte vet hur deras utvecklingskurva framskrider.

Vad som känns lite konstigt i sammanhanget är att man inte har förlängt med Christoffer Fors än, och inte heller med Gustaf Ekström när man nu säger att man ska satsa på blivande stjärnor. Här har vi ju verkligen spelare med framtiden för sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0