Säsongens oviktigaste match

Nja, en match är väl egentligen aldrig helt oviktig då självförtroende är en färskvara och man alltid tar med sig prestationen in i nästa match. Men både H43 och Skövde ligger där dem ligger i tabellen utan möjlighet att avancera eller med risk att åka ner ett hack. Därför har man heller ingen yrkesheder att ta hänsyn till, då matchens resultat inte heller påverkar något annat lag!

H43 spelarna har egentligen ända sedan vm uppträtt något krampaktigt. Och ju närmare Lindesberg kommit desto värre har det blivit. Ska bli intressant att se hur spelet ser ut i kvällens match när man nu kan spela ut helt utan någon press. Kanske släpper hämningarna nu!

Har inte hittat någon info inför matchen, men då jag inte hört om några skador eller sjukdomar så utgår jag från att man ställer upp med samma lag som senast. Dock hoppas jag att Tomas Westerlund tar tillfället i akt och luftar bänken lite och på så sätt vilar de spelare som matchas hårt. Zoran spelade tillexempel med feber i lördags och satte sin hälsa på spel. Möjligen behöver han vila idag för att vara helt frisk när kvalserien drar igång!

För H43:s del handlar det nu om att försöka skapa en positiv trend. Att bygga vidare på det som var bra i lördags. Försvarspelet var tillbaka på en riktigt bra nivå, och nu gäller det att hålla den nivån. 23 insläppta mål är alldeles lagom!
Anfallspelet var bättre än på länge. Åtminstone i första halvlek. Bra variation och tålamod på nio meter. Fortfarande efterlyser jag mer utspel på kanterna och inspel till linjen dock. Men det kanske kommer.

Vill än en gång poängtera att Daniel Lindqvist var lysande senast mot Alingsås. Fortsätt så. "Gedda" är en nyckelspelare för att kvalserien ska bli lyckad. Dessutom gjorde Johan Brännberg sin bästa match på ungefär ett halvår känns det som. Bra tajmat. Vi får hoppas att fler lyckas tajma sin formtopp så här i säsongens slutskede!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0