Revansch ikväll?

Dags för returmatch mot Slovakien för dem svenska herrarna. Hovet i Stockholm är det som gäller och det ska bli intressant och se hur mycket eller lite publik det kommer. Stockholm är ju inte direkt känt som sveriges handbollstad nummer ett.

Ikväll får faktiskt vissa spelare skärpa till sig. Bara för att man haft ett framgångsrikt vm i ryggen så håller det inte att gå in och spela på halvfart och med en halvtaskig inställning vilket det kändes som om vissa spelare gjorde. Niometersspelet var allt annat än bra och man måste upp minst en klass.
Försvarsmässigt och med Johan Sjöstrand i mål löser det sig, så det är framåt det gäller.

Har faktiskt inte reflekterat innan över att det är så många som fem elitseriespelare med i nuvarande em-kvaltrupp. Skoj för elitserien på något sätt, men givetvis försvagar det Sverige något. Andreas Nilsson var väl den av elitseriespelarna som gjorde det bäst i onsdags då Kim Ekdahl Du Rietz hade en så där svag afton som vi som ser Lugi vet att han har mellan varven.

Seger ikväll och vägen till Em ligger öppen. Hoppas nu att det blir så!

Har förresten surfat runt lite på dem olika elitlagens hemsidor efter gårdagens inlägg. Och klart är att H43 varken är bäst eller sämst. Layoutmässigt står man sig ganska bra då det finns en och annan hemsida som är skrämmande amatörmässig. Men när det gäller informationsflödet känns det som om man ligger i den absoluta botten. Ingen information om eventuella skadade spelare, eller spelare som förnyar kontrakt och så vidare. Dessutom är inför match rapporterna nästan löjligt innehållslösa. Inför en match vill jag framförallt veta vilka som spelar och om alla är hela och friska!

Något som dessutom slog mig när jag såg mig omkring är hur lite många klubbar gör för att underlätta för sina supportrar att följa med och titta och stötta på bortamatcher. Här var det i skrivande stund endast Aranäs och IFK Kristianstad som inför kommande bortamatcher ordnat buss och bokat upp sektioner på läktarna. Tänk vilken möjlighet det gör till ökat bortastöd!

 

Fick en kommentar från en besökare som påtalat hemsidans svaghet på H43:s årsmöte. Om jag förstod det hela rätt möttes detta av oförstående. Och i så fall är det detta som skrämmer mig mest. Man tycker alltså att man har en bra produkt som inte behöver förbättras. Hade känts mycket bättre om man varit medveten om problemet men inte haft resurser för närvarande att åtgärda det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0