Skadeelände

Nu är tydligen Oscar Carlén också skadad. Liksom för Kim Andersson uppstod en skada någon gång under matchen mot Krotien som i efterhand visat sig värre än man trott. I Oscars fall handlar det om en blödning i knät. Han kan absolut inte spela mot Danmark ikväll, och nu väntar en kamp mot klockan för att bli frisk till semifinalen på fredag!

Detta är inte alls bra. Samtidigt är ju faktiskt matchen ikväll betydlelselös. Och om minsta lilla chans till spel finns på fredag, så nog kommer han att spela då. Det är ju ingen fotbollspelare vi pratar om!

Trots detta väljer man fortfarande att inte skriva in Johan Jakobsson i truppen. Vilket trots allt nog är rätt. Skadorna som börjar dyka upp är säkert till viss del en konsekvens av hårt matchande och slitna spelare. Risken för ytterliggare skador är troligen något högre än normalt. Därför är det bra att hålla sista möjligheten till byte av spelare öppen så länge som möjligt!

Är väl troligt att Kim Ekdahl Du Rietz nu får spela högernia. En roll han testat på förr såväl i landslaget som i Lugi. Tror nog han klarar det bra. Men du får tyvärr aldrig samma hot med en högerhänt högernia som med en vänsterhänt!

Kan inte hjälpa att jag tycker att matchen mot Danmark ikväll känns lite avslagen. Två semifinalklara lag med slitna och småskadade spelare. Nja, tror inte spelarna är beredda att sticka in näsan på vilket sätt som helst och därmed riskera att missa semifinalen. Däremot vimlar det ju av vinnarskallar i lagen. Så är det jämt med några minuter kvar lär ingen vilja vika ner sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0