Kom igen nu

Ikväll gäller det. Ska minsta lilla chans till semifinalspel leva vidare måste Polen besegras ikväll. Och jag tror faktiskt att chansen är god att man lyckas med det också!
Fredrik Larsson skrivs in i laget på Lukas Karlssons bekostnad. Ett riktigt beslut om du frågar mig. Lukas Karlsson har inte alls visat någon form, och möjligen kan man ifrågasätta att han kom med från början!

Nu gäller det att vara med från början. Försvar och målvaktspel måste fungera, då kan vi få igång ett vägvinnande kontringspel! Konstigt nog är jag inte lika oroad över anfallspelet ikväll som annars fungerat så dåligt. Polen spelar nämligen ett traditionellt 6-0 försvar vilket Sverige har avsevärt mycket lättare att hantera än diverse offensiva försvar!

Mattias Andersson eller Johan Sjöstrand? Hugget som stucket. Avundas inte förbundskaptenerna det beslutet!

Kroatien-Serbien 24-24. Ett bra resultat för Sverige inför mellanrundan. Nu får gärna Danmark och Kroatien spela oavgjort också!

Avslutningsvis kan nämnas att Lugi gjort bort sig rejält inför sina supportrar och sponsorer. Fredrik Wahlström som efter skada har fått väldigt lite speltid på senhösten har lånats ut till O/V Helsingborg under vm uppehållet. God tanke. Dock säger en regel att om en spelare ska lånas ut under ett uppehåll får han inte spela den sista matchen inför upphållet i sitt ordinare lag. Fredrik spelade, och gjorde mål, mot Redbergslid vilket var Lugis sista match inför uppehållet. Eftersom Fredrik nu gjort några matcher i O/V måste han också stanna kvar där resten av säsongen då det istället får ses som en ren övergång.
Helt otroligt vilka amatörer det sitter runt om i handbollsklubbarna, sånt här måste man ha koll på. Tänker tillbaka på den där säsongen när H43 började så bra, men sjönk som en sten efter att ha blivit fråntagna 4 poäng då det visade sig att Conny Johansson inte var registrerad som nyförvärv!
Sånt här måste bara administrativ personal ha 100% koll på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0