Frankrike nästa

Sverige förlorade matchen mot Danmark med 27-24. Mycket på grund av att Danmark i större utsräckning än Sverige matchade sina bästa spelare! Med Ekberg och Källman på plan i slutet på andra kröp man lite närmare. Med Jernemyr vilandes på bänken i slutet på första kom raset!

Så vad säger egentligen gårdagens reslutat. Jo Damark är ett bättre lag. Danmark kan vila sin första uppställning utan att försvagas något nämnvärt. Det kan inte Sverige. Oscar Carlén måste bli frisk. Johan Sjöstrand är defenitivt första målvakt. Och dessutom måste han spela bra!
Något av det vi lärde oss!

Frågan är dock om det räcker med alla friska och fräscha och i form mot Frankrike på fredag! Känns tufft. Men å andra sidan gav jag inte dem svenska damerna skuggan av en chans att på förhand slå Norge i em för en dryg månad sen!

Nu blir det lite lugnt några dagar, tänk så mycket handboll vi har fått uppleva dem senaste två veckorna. Och om exakt en vecka startar elitserien om, känns ganska avlägset på något sätt. Hoppas att vm väckt intresse hos några ute i stugorna. Elitserien är faktiskt inte så himla dålig. Handboll är underhållning, och om vi alla hjälps åt på läktaren blir det ännu roligare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0