Ödesvecka

Ja det kan man nog kalla det som väntar H43 denna veckan. Lindesberg borta på onsdag och Redbergslid hemma på söndag. Snacka om 4 poängsmatcher. Och när veckan är slut så kan vi nog slå fast om man greppat det sista lilla halmstrået att undvika kval, eller om serieavslutningen blir en nervpärs för att undvika direkt nedflyttning!

Segern mot Lugi smakade riktigt bra. Så ska det ju vara efter en derbyseger. Men det handlade också om sättet man vann på. Helt plötsligt, bara fem dagar efter den uppgivna insatsen mot Drott på hemmaplan så visade man upp ett helt annat anfallspel än vi sett på i stort sett hela säsongen! Skönt också att avståndet till Lindesberg ökade, eller vänta nu, nej det gjorde ju trots allt inte det!

Lindesberg svarade för en präkitig skräll när man slog formstarka Alingsås och dessutom på bortaplan. Starkt gjort måste jag säga samtidigt som jag skickar en syrlig förfrågan till Alingsåsspelarna om hur intresserade dem egentlgen var?

För H43:s del var denna självförtroende boost för Lindesbergspelarna förmodligen det sämsta som kunde hända. Men samtidigt visade man sig själv och oss supportrar vilken trevlig handboll man kan spela i torsdags, och bör ta detta med sig inför onsdagens match!

Var förresten mycket handboll på tv i helgen. Måste säga att jag tycker Svt:s sändingar känns proffsigare och mer seriösa nu när dem äntligen börjat visa lite elitseriehandboll också. Men vilken skillnad en kommentator kan göra. Chris Härenstam förra helgen var flera ljusår bättre än vad Roger Blomqvist var igår. Men så länge handbollen i alla fall sänds så kan jag stå ut med en lite sämre kommentator!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0