Match igen

H43 är inne i en riktigt tuff period med matcher nu. Match i lördags, match ikväll och sen match igen på torsdag. Och det är inte vilka matcher som helst heller. På torsdag är det säsongens sista lundaderby och ikväll är det skånederby mot Kristianstad, förmodligen en av seriens svåraste bortamatcher.

Vi kan nog utgå från att H43 kommer till spel med samma manskap som i lördags mot Drott. Sånär som på Andreas Bamberg så är detta det bästa man kan ställa på banan och nu är det banne mig dags att börja visa lite jävlar anamma och ordentlig vinnarskalle.

Vi ska troligen inte begära alltför mycket ikväll. Ett H43 i bra form hade fått svårt uppe i Kristianstad. Med andra ord får H43 med nuvarande form väldigt svårt. Det viktiga nu är att man börjar hitta tillbaka till ett tålmodigt och vägvinnande anfallspel. Det får inte se ut som i lördags när varje spelare mer försökte avgöra på egen hand. Handboll är ett lagspel, och ska man vinna matcher måste man utnyttja hela laget!
H43 måste verkligen bli bättre på att få med kanterna i spelet. Men dessutom måste kanterna visa bättre takter än senast. Christoffer Fors hade verkligen en riktigt nattsvart afton mot Drott och här är någon som måste nöta avslut ett par minuter på varje träning framöver. Stoffe har fina förutsättningar att bli en mycket duktig handbollspelare, men det börjar bli dags att han breddar sitt register så han har fler alternativ att änvända för att sätta dit bollarna.
På andra kanten har vi en som verkligen inte har lyckats konservera sin fina höstform. Fredrik Creutz avslutade höstsäsongen på ett formidabelt sett mycket tack vare sitt fina kontringspel. Detta har vi inte sett så mycket av efter vm. Fredrik behöver verkligen studsa tillbaka och visa vad han kan.

Vi kan väl sammanfatta kvällens förutsättningar med att Espen, Zoran och Sangren måste behålla sin höga nivå. Övriga spelare måste upp minst ett snäpp!

Avslutningsvis känns det oundvikligt att nämna några ord om det blåsväder som Ulf Mohlin skapade för ett antal dagar sedan. Vad Ulf Mohlin skriver på sin privata facebook sida har inte ett dyft med H43 att göra egentligen. Men det är förbaskat dumt, klantigt och naivt att tro att man som offentlig person kan häva ur sig vad som helst.
Som H43 supporter blir jag ganska illa berörd och hur mycket internt skämt det än må ha varit går det inte att komma ifrån att han dragit H43 i skiten. Han har dessutom dem 4 fråntagna poängen för ett antal säsonger sedan i bagaget så det går inte att bortse ifrån att han åsamkat föreningen en hel del skit.
H43:s styrelse ska ta ett beslut om vad som ska hända med Ulf Mohlin senare i veckan. Vi får väl helt enktelt avvakta och se vad som händer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0