Lite smått och gott

Efter att ha läst diverse artiklar om gårdagens match verkar det i alla fall som om H43 spelarna är väl medvetna om problemen dem har. Man måste bli kallare i avgörande lägen, sluta kasta bort bollar och så vidare. Nu gäller det att se till att man kommer till rätta med problemen.
Kollade lite på statistik från årets elitserie. Daniel Lindqvist är den värsta syndaren med över 60 tekniska fel hittils. Därefter följer Zoran på ungefär 50. Dessa båda spelare är sådana man kan förvänta sig det lilla extra av och därmed måste dem få lov att missa en passning ibland, men det gäller ändå att minimera misstagen!

Tomas Westerlund säger själv att H43:s 6-5 spel är uselt. Att spela med en man mer på banan ska vara en fördel, inte innebära att par mål i baken.
Känns lite konstigt. H43 har bra lösningar på spel med en man mindre. Men när man får en fördel av att vara en man mer då fungerar det inte alls.

Kollade bokningsläget inför derbyt imorgon. Ser ut att bli långt ifrån fullsatt. Lite drygt 2000 personer landar min gissning på. Har svårt att förstå varför handbollen är så iskall i Lund. Vad gäller H43 kan jag till viss del förstå att det dåliga spelet och det tråkiga tabelläget knappast attraherar. Men här har vi ett stadsderby där den ena parten är ett topplag. Dessutom nära inpå ett succévm på hemmaplan där intresset för handbollen borde ha fått sig en skjuts framåt. Jag begriper det inte. Lundapubliken måste börja hitta till Fof Arena. Annars är risken stor att både H43 och Lugi blir ståendes på perrongen när tåget går mot en proffsliga.(om nu det tåget verkligen kommer att gå)

Konrad Rasmussen lämnar Ystads IF efter denna säsongen. Han känner själv att han blivit bekväm och nu behöver ett miljöombyte. Något för H43 kanske? Absolut om ni frågar mig. Är ingen hemlighet att H43 skriker efter en riktigt bra spelfördelare. Nu tror jag kanske ändå att utlandet lockar i första hand, men det vore tjänstefel att inte ställa frågan!

Var det förresten en första glimt av hur det blir i en eventuell proffsliga vi fick se med ett antal sista minuten värvningar innan transferfönstret stängde. Jermoe Cazal till Malmö, Daniel Båverud till Guif, Payam Hatami till Alingsås och Mihael Gorensek till Drott. Skoj att det händer något, och skoj att det inte är helt okända namn!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0