Lite bra, lite dåligt

Det började riktigt bra för H43 mot Malmö igår. Man hade 7-2 och 8-3 med dryga tio minuter spelade. Sen tog det roliga slut och man var aldrig riktigt nära att hota Malmö som till slut vann med 26-34.
H43 är ganska skadesargat för tillfället och då räcker man inte till mot ett lag som Malmö. Nemanja skadad, Zoran spelade ytterst lite och gjorde endast 1 mål, på straff dessutom. Christoffer Fors satt på läktaren, varför vet jag inte eftersom H43 verkar tycka att den typen av information är totalt ointressant att förmedla på sin hemsida!
När dessutom Espen Christensen stukar foten efter 13 minuters spel så gick luften ur totalt!

Om jag börjar med lite negativa intryck så har H43 i princip ingen som riktigt tar tag i det hela när Zoran inte spelar. Daniel Lindqvist gör en helt okej match igår jämfört med vad han visade långa stunder i höstas. Dock känner jag att man måste kunna kräva ännu mer. H43 hade ett riktigt ungt lag igår, och då måste en spelare med hans rutin bli en ännu tydligare ledargestalt!
Johan Brännberg var bra under tre matcher i höstas ungefär. Han känns inte alls lika het nu, och utan att känna till hans kontraktsituation så känner jag mig tveksam till om han är en man för framtiden. Han har trots allt fått 1,5 år på sig nu, och det slår inte direkt gnister om honom!
Försvarspelet kändes alls inte hundra igår. Ska vi verkligen vara så beroende av Nemanja defensivt?
Philip Ståhl räcker tyvärr inte riktigt till. Ryser vid tanken på en allvarligare skada på Espen. Efter gårdagens match känns det faktiskt som om vi klarar oss bättre utan Zoran än vi gör utan Espen!

Positivt då? Jo framförallt Johannes Sandgren. Han tar nästan mer ansvar än Daniel Lindqvist. Ett härligt skott han har och jag gillar hans sätt att ofta gå rakt mot mål. Här vet jag heller inget om kontraktsituation, men Johannes måste vara prio ett att teckna upp för framtiden.
Andra glädjeämnen var Måns Gerdtsson och Oscar Jensen. Spelare som har mycket kvar och lära och som dessutom behöver lägga på sig några kilo muskler. Men igår visade dem lite av sitt kunnande. Och får dessa båda vara friska och få lov att utvecklas i lugn och ro så kan det se riktigt trevlig ut om några år!

Jag undrade inför matchen om vm succén skulle leda till högre publiksiffro i elitserien. NEJ, är det tydliga svaret på den frågan. Frånsett derbymatcherna mot Lugi borde det finnas få matcher som drar mer folk än ett skånederby mot Malmö. Att det då kommer lite drygt 700 personer och tittar kan inte annat än betecknas som ett riktigt praktfiasko! Draget och suget som fanns under vm kändes plötsligt långt långt borta!

Kommentarer
Postat av: Birger Henningsson

Håller helt med dig om att informationen på hemsidan är bristfällig.Mer informatiopn skapar större intresse och var tog musikinslag efter mål och i pauser vägen.

I onsdags vars tämningen verkligen låg i hallen.

Det skall vara fest när man går på handboll!

2011-02-05 @ 12:31:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0