Förlust igen

Har följt kvällens match på heh:s online rapportering. Framgår inte särskilt mycket information där så jag återkommer troligen senare ikväll med en mer utförlig rapport om matchen. Men H43 förlorar mot Aranäs med 33-27. För andra matchen i rad släpper vi in en bit över 30 mål. Är vi verkligen så beroende av Nemanja för att försvarspelet ska fungera?

H43 börjar båda halvlekarna bedrövligt. Man släpper iväg Aranäs till en 6-1 ledning i första halvlek för att sen äta upp den och och gå till halvleksvila med bara ett måls underläge, 16-17.
I andra halvlek dröjer det över fem minuter innan man gör sitt första mål. Man kan inte släppa iväg sådana försprång för motståndarna, det blir för tungt att ta ikapp gång på gång!

H43:s anfallspel verkar i princip ha handlat om tre man. Zoran Roganovic, som glädjande verkar vara tillbaka på allvar efter sin knäskada. Och sen är det också Johannes Sandgren och Daniel Lindqvist. Dem två sistnämnda herrarna verkar vara i ganska fin form. Dock irriterar det mig att Daniel Lindqvist har så många tekniska fel i matchen, och i synnerhet i kritiska lägen. Detta är inget nytt när det gäller "Gädda" och något han måste försöka jobba bort!

Det som är typiskt H43 när spelet inte är det bästa är avsaknaden av linje och kantspel. Nu gör visserligen både linjer och kanter några enstaka mål. Men det verkar som om det mesta händer på nio meter och att man är för dåliga på att använda hela laget!

Jag ska hålla ögonen öppna efter en matchrapport och återkomma med fler åsikter då. Vem vet, kanske till och med H43:s hemsida kan tycka att det är värt att skriva några ord om matchen!