Ett fall framåt

Som vanligt har jag suttit framför datorn och följt H43:s bortamatch mot Kristianstad via heh:s onlinerapportering! Och som vanligt vill jag poängtera att informationen från den minst sagt är knapphändig.
Hur som helst så förlorar man tyvärr ikväll igen. 26-24 slutar kvällens match till Kristianstads fördel.

H43 har häng hela matchen. Det håller då inte att vid åtminstone 3 tillfällen i matchen ha perioder med mängder av bortkastade bollar, reglefel och missade lägen. Kan tillexempel nämnas att Christoffer Fors gör matchens sista mål efter 54.19 spelat. Sen följer en nästan 6 minuter lång måltorka för bägge lagen. Ni förstår alltså här vilket läge H43 har att komma ikapp och kanske till och med förbi.

Annars verkar det som om man varit bättre på att änvända hela laget idag. Zoran inledde lysande och gjorde H43:s fyra första mål. Men därefter spreds målskyttet ut bättre och även kanterna fick en hel del lägen, och satte några av dem!

Att förlora med två mål borta mot Kristianstad behöver inget elitserielag skämmas över. Men det känns så tråkigt om det är slarv och dåliga beslut som leder till en förlust när man på allvar har chansen!
Ska H43 spela elitseriehandboll nästa år också måste man slipa bort detta beteende!

Nåja, vad det verkar har man ikväll tagit ett steg i rätt riktning. Tar man ytterliggare ett på torsdag så ska Lugi få kämpa rejält. Hade känns surt med en hel säsong utan derbyvinst!