Fler träningsmatcher på gång.

H43:s försäsong går vidare. Redan imorgon är det dags för nästa träningsmatch då Hk Malmö kommer på besök till Fof Arena. Jag kommer själv inte att ha möjligheten att se matchen på plats. Så ni som gör det, kommentera gärna era reflektioner och synpunkter om matchen här på bloggen.

Kanske kan vi få se ett något mer ordinarie H43 än vad som var fallet senast mot Lugi, eller kanske inte. Givetvis ska man inte chansa med halvskadade spelare i detta läget. Men samtidigt gäller det att utnyttja träningsmatcherna till att spela ihop laget. Och som jag skrev efter matchen mot Lugi så var jag nog mer nöjd med enskilda individuella prestationer än det kollektiva spelet då, så det gäller att jobba på det kollektiva spelet.

Ska också bli spännande att se hur Hk Malmö verkar. Man har ju värvat bra och satsar på att placera sig på den övre halvan i tabellen.

Avkast 19.00. Och som sagt, alla info om matchen tages tacksamt emot här på bloggen!

Kommentarer
Postat av: Bigge

Ganska hög intensitet för att vara träningsmatch.

Zoran höll igång laget med glada tillrop.

Espen jättebra i första halvlek.

Qreutz som en virvelvind.

Zoran bra som vanligt även Lindqvist.

Roligt att se Adam Sandgren, verkade säker i sin roll.

2011-08-11 @ 11:48:05
Postat av: Världmästare på läktaren

Lugnt och planerat spel i största delen av matchen. Zoran, Espen och Gedda gjorde vad dom skulle och satte varandra i lägen. Mitt sexorna gjorde ett stabilt jobb både framåt och bakåt trots några tappade inspel. Fors och Creutz kontrade riktigt bra i första halvlek mycket pga det stabil försvarsspelet och Espen. Philip räddade inte lika mycket i andra halvlek och därför tappade man mycket av sitt kontrings spel. Man drabbas återigen av en del utvisningar. Riktigt roligt var det att se Pontus visa vad han kan, tog en stund att hitta avståndet till försvaret men sen satte han två bra niometers skott och han gjorde inte bort sig i försvaret.



Ska bli intressant att höra vad signaturen "ajvar" har att säga om Adams prestation.

2011-08-11 @ 12:42:36
Postat av: ajvar

Re: Världmästare på läktaren



Jag tycker att du har sett precis samma saker som undertecknad och det såg riktigt stabilt ut. Tyvärr lite onödiga utvisningar i 2:a halvlek som förstör spelet denna period. Adam har en helt annan profil som M9 i denna matchen och spelar mycket mera för laget än senast, så han överglänser Fahrudin som verkar hämmad av skadebekymmer. Hoppas att ungdomarna får annu mer speltid på söndag då Japan står för motståndet.

Undrar hur läget är med Johan B. och Måns G. de behöver nog komma igång snart också!

2011-08-11 @ 14:26:38
Postat av: Världmästare på läktaren

Re: ajvar



Härligt att du har samma uppfattning som jag och det kanske inte vore så tokigt om jag fick bestämma vem som skulle spela! :)



Som jag förstår så är det inte första gången Brännberg drabbats av en hjärnskakning och ska därför vila lite extra. Måns är en utav dom spelarna som jag är väldigt besviken på, hans dåliga fysik gör honom väldigt skadebenägen vilket leder till att han hela tiden kommer långt efter dom andra. Grabben har världens potential men frågan är om han har rätt inställning.

2011-08-11 @ 16:46:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0