Kvalserien går vidare

Efter en bra start kan H43 nu spela något mer avslappnat när det väntar elitseriemotstånd. Idag är det IFK Kristianstad som kommer på besök. Och ska hemmaplan verkligen kännas som hemmaplan vill det nog till att vi H43:are verkligen stöttar vårt lag idag. Rapporterna talar nämligen om flera busslaster med Kristianstadsupportrar som väntas till Lund.

H43 gjorde en bra insats mot Önnered. Efter mer krampaktigt spel mot IFK Ystad och Stavsten lossnade det äntligen lite spelmässigt. Låt hoppas att den trenden fortsätter. Anser dock fortfarande att H43 bör släppa in mindre mål. Kanske kan defensiven lyfta ytterliggare ett snäpp.

Kristianstad har möjligen ännu mer att spela för ikväll. Efter förlusten hemma mot IFK Ystad har Kristianstad troligen inte råd med fler bottennapp. Så räkna med att det är ett taggat bortlag på banan ikväll.

Vid H43 seger ser det mycket bra ut. Man har då skaffat sig ett grepp om en av elitserieplatserna som man inte ska släppa i så fall. Men låt oss spela om det först och återkomma till vidare förutsättningar senare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0