Klart ikväll

Så fortsatte då andra resultat att gå H43:s väg. Hammarbys seger mot Önnered och IFK Kristianstads seger mot IFK Ystad gör att H43 ikväll kan säkra elitseriekontraktet. Och det räcker faktiskt med oavgjort för att få den enda poängen som krävs. Ska också passa på att ge Kristianstad en eloge för att man stått upp bra på ett sportsligt sett denna säsongen även efter att den egna elitserieplatsen var säkrad. Har tidigare antytt att jag tyckt Kristianstad ibland har en tendens att uppträda osportsligt när chansen ges. Detta får jag nu be om ursäkt för!

Det är lätt att säga att H43 9,5 gånger av 10 ska vinna mot Stavsten. Ett Stavsten som ofta har svårt att få ihop till en full bänk. Men H43 har som bekant åkt på en riktigt känga nere i Trelleborg tidigare denna säsongen, låt vara i en träningsmatch. Nu gäller det att man är ödmjuka och spelar för att vinna. Inte gå in med inställningen att avgöra fort och och vinna överlägset.

H43 spelade ganska hyfsta i senaste matchen hemma mot Önnered. Och man måste fortsätta på den inslagna vägen. H43 har efter en säsong i elitserien ett högre tempo och en annan fysisk intensitet i sitt spel. Trycker man bara gasen i botten från början och spelar sitt spel ikäll så ska nog detta gå vägen.

Skulle det bli klart redan ikväll väntar nästa fas i handbollsäsongen. Att forma laget inför kommande säsong. Och här har H43:s ledning ett digert jobb framför sig. För nu måste något göras, ett par nyförvärv som spetsar truppen behövs. För inte ska det väl behöva bli en tredje säsong i rad med bottenstrid och nervigt kval.

Men nu tar vi en sak i taget. Låt oss få jubla ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0