Bortamatch

Nu är det tätt mellan matcherna. I eftermiddag väntar bortamatch mot Hammarby. Ett Hammarby som verkligen visat klassen inledningsvis på kvalserien. Ett skadefritt Hammarby är ett lag som kunnat slåss om en slutspelsplats i elitserien så ska H43 ta poäng i Eriksdalshallen idag så gäller det verkligen att prestera på topp!

Förlusten mot Kristianstad svider givetvis lite fortfarande, men det gäller att glömma den och gå vidare. I en kvalserie bör man vinna alla sina hemmamatcher för att ha ett bra utgångsläge. När man nu förlorade i torsdags på hemmaplan får man istället försöka vinna en extra bortamatch, företrädesvis i eftermiddag då jag trots allt tror det är lättare att slå Hammarby än Kristianstad på bortaplan!

I princip allt behöver bli bättre jämfört med i torsdags. Jag tycker fortfarande inte att försvarspelet är så bra som vi ska kunna förvänta oss. Många gånger kommer motståndarans skyttar alldeles för långt in utan att det gör ont. Får en hygglig distansskytt på den här nivån komma in på 7-8 meter och skjuta ostört så ska det vara mål. H43:s försvarare måste komma ut bättre och smälla på. Det ska göra ont att komma innanför 9 meter.

Anfallsmässigt var det rent bedrövligt i torsdags. Men ska man ta med sig något positivt så är det faktiskt att man efter att niometerspelet kört fast fullständigt till slut började söka kantlägen och fick viss framgång med detta. Något som H43 annars under säsongen inte alls lyckats med. Kanske kan man hoppas att man behåller detta spel, men med kombination av att niometerspelet fungerar avsevärt mycket bättre. Zoran och Daniel Lindqvist behöver vara minst dubbelt så bra som i torsdags.

Kom igen nu H43, ingen förväntar sig seger idag, då har ni allt att vinna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0