Åk till Trelleborg

Jag skrev i ett tidigare inlägg att H43 möter Stavsten på tisdag. Det är fel. Det är onsdag 27/4 som gäller och inget annat. H43 anordnar nu en supporterresa för denna match. Gå in på www.h43.nu och läs mer. Är någon intresserad så se till att anmäl er senast på tisdag. Det kan ju faktiskt var så att H43 säkrar elitserieplatsen på onsdag, då är det trevligt att kunna ge laget sitt stöd, och eventuellt kunna fira ett säkrat elitseriekontrakt. Övriga kvalseriematcher spelas redan tisdag. Om Kristianstad slår IFK Ystad, och Hammarby slår Önnered så har H43 allt i egna händer på onsdag!

Årets kvalserie har fått en ganska märklig händelseutveckling med blåa ögon sett. H43 har verkligen inte presterat på topp och ändå ska nu mycket till för att man ska missa förnyat kontrakt. Jämför med förra året då H43 bortsett från första matchen mot Tumba faktsikt presterade vad man skulle. Då hade man ändå kniven på strupen in i det allra sista. Kanske är det så att skillnaden mellan elitserien och allsvenskan är ännu större i år!

På slutspelsidan är det ganska troligt att Sävehof säkrar en plats i sm-finalen idag. Lite synd i så fall då det är roligt med levande semifinaler med ovisshet in i det sista. Men Sävehof är för bra för Drott. Drott som hade sin chans i den första semifinalen i Göteborg. Hade man lyckats vinna den hade man satt en helt annan press på Sävehof. Nu kan Sävehof spela betydligt mer avslappnat. Även om Drott skulle skrälla och vinna borta idag, så finns det inte på kartan att Drott vinner tre raka matcher mot Sävehof.

Den andra semifinalen är mer oviss. Men jag tror och hoppas att Guif går vinnande ur den striden. Hoppas gör jag av den andledningen att Guif är ett bättre handbollslag som spelar trevligare handboll än Alingsås. En sm-final mellan Sävehof och Guif kan bli riktigt välspelad och trevlig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0