Dags för Lundaderby

Ikävll klockan 19.00 är det avkast i Fof Arena. H43 lär ställa upp med samma manskap som dem senaste matcherna. Vilket innebär att Nemanja Milosevic och Johannes Sandgren fortfarande är skadade. I Nemanjas fall klart väntat och helt enligt plan, han lär inte vara igång förrän i November enligt rapporter. Däremot hade jag hoppats att Johannes Sandgren skulle varit tillbaka ikväll. Han behövs för bredden på 9 meter.
Lugi får nog gälla som favoriter ikväll, frånsett den lite sämre insatsen mot Lindesberg, som man ändå vann, så har laget visat god form. H43 har blandat och gett lite grann. Men kan man komma tillbaka till den tändning och energi som laget visade framförallt i premiären mot Ystad, då har man en bra chans att få till en bra match och kanske stå som segrare ikväll mot Lugi. Och nej, jag skriver inte storebror.... vi är inte släkt.

Hoppas förresten nu att lundaborna verkligen kommer till arenan ikväll. Det har varit alldeles för dåligt med publik under inledning av säsongen. Konstigt tycker jag då konkurrensen från andra idrotter knappast kan ses som särskilt skarp. Nä ta er till arenan och lev er med i matchen, då är handboll förbaskat roligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0