Sur förlust

Frågan är om det inte avgjordes ikväll. Det blir bottenstrid i år. Den sista lilla chansen att istället haka på lagen uppåt försvann i Eriksdalshallen.
Jag har inte sett matchen, endast följt den på heh:s online rapportering. Men återigen tappar H43 en match under slutskedet.
Idag sitter man i förarsätet och leder matchen i ca. 50 minuter, därefter går Hammarby förbi och vinner med uddamålet 24-23.
Varför man så ofta förlorar matcher i dess slutskeden kan man så klart fråga sig, men en sak är säker, detta är inte alls bra för moralen och självförtroendet.

Skönt då faktiskt att Aranäs vinner mot Lindesberg. Det gör att det fortsatt är 4 poäng ner till den förhatliga sista platsen som betyder direkt nerflyttning när serien är slut. Hade bara varit så himla skönt med lite poäng snart för att få lite lugn och ro.

I övrigt kan konstateras att Lugi verkar ha gjort en stark hemmamatch mot Drott, seger med 31-25. Just nu verkar Lugi blanda riktigt bra insatser, med mindre bra insatser. Kanske står man och faller lite mycket med enskilda spelares dagsform. Jag tänker till exmepel på Kim Ekdahl du Rietz. Lika strålande som han faktiskt kan vara i vissa matcher, lika loj och oinspirerad kan han vara när det inte passar honom känns det som. Det duger faktiskt inte för en elitseriespelare. Än mindre någon som är med i landslaget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0