Sjunde raka förlusten, suck!

Nej inte blev det några poäng mot Redbergslid denna gången heller. Lisebergshallen framstår alltmer som en mardrömshall för H43.

Har inte sett matchen, men återigen låter det som om anfallspelet i allt för hög grad bygger på individuella prestationer. Det håller inte över 60 minuter. Man måste spela för varandra. Satsa och dra på sig försvarare, släppa bollen vidare, på så sätt uppstår en lucka förr eller senare.

Glädjande igår var i alla fall att Johannes Sandgren gjorde 6 mål och Christoffer Fors 5. Härligt att ungdomarna tar för sig och lyckas, dessutom helt nödvändigt.

Sydsvenskan frågar sig idag om H43:s förstauppställning håller elitserieklass. Och det kan man ju fråga sig efter 7 raka förluster. Men ändå tycker jag nog det. Det är bara det att alltför många för tillfället är för långt ifrån toppformen, igår svek tydligen Zoran också för en gång skull.
Och spelade Daniel Lindqvist överhuvudtaget, inte ett mål från honom i alla fall. Det händer inte ofta annars.

Nä nu gäller det att bryta ihop och komma igen snabbt. Säsongens hittils viktigaste match väntar på torsdag. Vinst där och man får lite andrum då man håller Lindesberg på avstånd. Förlust..... nej det pratar vi inte om.

Är förresten fri entré på torsdag. Ett antal sponsorer ger pengar till H43 per åskådare där kommer. Så förutom att man kan se elitseriehandboll gratis så kan man passa på att stärka H43:s ekonomi bara genom att komma till arenan. Vore ju dumt att inte ta chansen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0