Seger ett måste?

Ja hur som helst är kvällens hemmamatch mot IFK Kristianstad den typen av match som man verkligen bör vinna för att skramla ihop sina poäng i serien.
Kristianstad är ett bra lag, men det är skillnad på dem som bortalag eller hemmalag. Dessutom verkar det som om man är inne i något som kan likna en liten formsvacka då man har tre raka förluster bakom sig.

Tyvärr är det ju dock så att H43:s form inte heller är mycket att hänga i julgranen. En seger på dem 9 senaste. Men spelmässigt har det varit ett fall framåt på sistone. Det är dock fortfarande anfallspelet som kärvar lite, och här behövs fler som kliver fram. Framförallt på nio meter. Kanske får vi se mer av Nemanja även i det offensiva spelet på vänster 9 position. Tänk vad härligt med en Nemanja i skytteform där, då kan inte motståndarförsvaren koncentrera sig lika hårt på Zoran.

H43 kommer till spel utan Ola Anto som är avstängd efter sitt andra röda kort som han fick i derbyt mot Lugi. Det är givetvis inte bra att våran försvarsgeneral inte är med ikväll. Men efter Nemanjas comeback tror jag ändå inte att det blir lika kännbart som det hade varit annars. Petter Strömberg ersätter Anto ikväll.

Ikväll föreligger stor risk att bortasupportrarna vinner matchen på läktaren. Kristiandstadsupportrarna kommer oftast i hundratal när det vankas match i Lund, dessutom är dem högljudda. Jag hoppas bara att man lyckats placera dem gästande supportarna väl. Många gånger verkar det som om dem som köper egna biljetter kan hamna lite var som helst. Och framförallt tillsammans med oss årskortsinnehavare, och det känns inte rätt.
Jag förstår problematiken. Är ju inte direkt så att man kan förbjuda någon som via internet köper sina biljetter att köpa visa specifika platser, men kanske finns där något sätt där man inte släpper biljetterna på någon enstaka sektion till bortasupportrar.
Och för er som tittar på handboll med armarna i kors i 60 minuter. Lyssna på Kristianstads supportrar. Visst blir det roligare så!!

Nu kör vi!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0