Måstematch

Ja lite så är känslan inför kvällens bortamatch mot Hammarby. Har ju blivit ganska många förluster på rad här nu. Och trots goda intentioner i tisdags mot Sävehof så kunde kanske förutsättningarna varit bättre. Inte minst på grund av den fina form Hammarby börjar visa upp.

Andreas Bamberg kommer som väntat inte till spel. Än så länge har jag inte hört några mer detaljerade rapporter än att det rör sig om en knäskada. Hur som helst är han borta tills vidare. Vad det kommer att betyda för H43:s spel återstår att se. Christoffer Fors kommer att ersätta, och han har redan under säsongen visat prov på fint spel bitvis. Ta nu chansen när du får den Stoffe och visa vilken talang du är.

Mycket glädjande däremot är att Daniel Lindqvist redan är tillbaka. Tydligen var det en svullen och ömmande hand som höll honom borta från spel i tisdags. Men röntgen visade inga brutna ben, och då svullnaden la sig igen lär han har tränat fullt igår igen, om jag har förstått det hela rätt. Daniel behövs verkligen i laget, och med Johannes Sandgren tillbaka ökar alternativen på 9 meter för Tomas Westerlund.

Hammarby visar som sagt gryende form efter en ganska bedrövlig säsongstart. Precis tvärtemot H43:s formkurva kan man säga. Man har fått tillbaka Albin Tingsvall och Johan Pilfalk efter skador, även om jag har förstått att dem inledningsvis har fått ganska sparsamt med speltid. I övrigt har dem ett väldigt ungt lag. Har inte sett Hammarby spela i år. Men med Staffan Olsson och Mats Engblom som tränare kan man nästan räkna med att dem spelar väldigt skolat och taktiskt riktigt i kombination med ett snabbt omställningsspel.

För H43:s del gäller det att fortsätta på den inslagna linjen från i tisdags. Vågar nästan påstå att om man spelar lika bra ikväll som i tisdags så lär man nog vinna matchen. För så mycket sämre är Hammarby jämfört med Sävehof.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0